facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 77

Efsun kidnapuju dvojica dok se ona sama izdvojila od svih. S druge strane su Saliha dvojica odveli u sumu te tu dovode i Efsun i Sultan. Svima njima se pridruzuje i Kenan koji sve zna sta su uradili. Saliha zatvore zivoga u sanduk i nakon sto su iskopali mezar duboki bacaju ga u taj mezar. Efsun i Sultan su sokirane. Kenan daje Efsun i Sultan da zakopaju Saliha, da bacaju zemlju na njega. One su bez rijeci. Bacaju zemlju kroz plac.Kenan kaze i zaprijeti Sultan i Efsun da od sada vise nece da se kace sa Hulijom, da se nece petljati u njene stvari i jos stosta te ih pita da li tako zele ili ce zavrsiti kao i Salih.Nakon toga Kenan odlazi a Sultan i Efsun otkopaju Saliha. Svi su u soku zbog Mehmeta. Huliju zove Kenan i kaze joj sta je bilo te joj prizna da je zeli nazad ali ona je ljuta i kaze mu da je ostavio. Igrom slucaja Mehmet Emir se vratio iz mrtvih, ipak je ostao ziv ali je u komi. Duruk je pobjegao, izgubio se, Ates je u soku. Efsun i Ilijas su sve komsije pokupili i spremni su da traze Duruka. Atesu je drago kao i Bahar koja vidi da se Efsun promijenila.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,