facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 79

Ates izlazi iz sobe u kojoj je bio Duruk i kaze svima da mu je sin otisao, napustio ih i otisao na drugi svijet. Svi su u soku. Svi su u soku a narocito Ates i Arzu koji su van sebe nakon saznanja da su izgubili sina. I Kenan saznaje da je Duruk umro. Kenan je angazovao svog covjeka da prizna krivicu za dijete daje on nesretnim slucajem ubio dijete. Svi su dosli kod Arzu i ATesa u stan i Bahar i Efsun. Bahar pronalazi Arzu u sobi i popila je tablete. Ates se suocava sa covjekom koji je navodno kriv za Durukovu smrt. Ates ga ispituje. Doslo je vrijeme i Durukove dzenaze. Arda se napio i kaze da su mu upropastili zivot te gleda Zejnebinu sliku i kaze joj da je nikad nije zaboravio te uzima telefon i zove je ali ona spava. Ipak ustaje i javlja mu se ali mu kaze da je ne zove vise. Arda se nalazi s aZejneb i pita je da li voli Dzemala a ona suti. Arda joj kaze da je njena sutnja znak da ga jos uvijek voli kao i on nju. Majka govori Dzemalu da nesto Zejneb mulja i da je otisla rano jutors, sumnja da se vidja sa Ardom.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara