facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 79

Ates izlazi iz sobe u kojoj je bio Duruk i kaze svima da mu je sin otisao, napustio ih i otisao na drugi svijet. Svi su u soku. Svi su u soku a narocito Ates i Arzu koji su van sebe nakon saznanja da su izgubili sina. I Kenan saznaje da je Duruk umro. Kenan je angazovao svog covjeka da prizna krivicu za dijete daje on nesretnim slucajem ubio dijete. Svi su dosli kod Arzu i ATesa u stan i Bahar i Efsun. Bahar pronalazi Arzu u sobi i popila je tablete. Ates se suocava sa covjekom koji je navodno kriv za Durukovu smrt. Ates ga ispituje. Doslo je vrijeme i Durukove dzenaze. Arda se napio i kaze da su mu upropastili zivot te gleda Zejnebinu sliku i kaze joj da je nikad nije zaboravio te uzima telefon i zove je ali ona spava. Ipak ustaje i javlja mu se ali mu kaze da je ne zove vise. Arda se nalazi s aZejneb i pita je da li voli Dzemala a ona suti. Arda joj kaze da je njena sutnja znak da ga jos uvijek voli kao i on nju. Majka govori Dzemalu da nesto Zejneb mulja i da je otisla rano jutors, sumnja da se vidja sa Ardom.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,