facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 83

Iako je Fulija molila Kenana da ne radi nista on je ne slusa. Arzu je sva nadrogirana i crvena ispod ociju od pica. Ates kaze Hasret da je zbog nje tu i da mu oprosti ali da ce sve uraditi kako bi je sto prije izbavili odatle. Hasret kroz suze kaze da zna i zasto tako cini. Ates kaze Bahar da ce sve uciniti sta god treba samod abi zadrzala covjeka kojeg voli. Ali Bahar je ovaj put bila pametnija i snimila je snimak kako joj Arzu prijeti. Bahar joj kaze da ce predati to policiji ukoliko ne povuce optuzbu protiv njene majke Hasret. Arzu kaze da ce povuci ali da na tome nece ostati. Salih zeli ubiti Ilijasa zbog Dzevrije. Dzemal i Arda dolaze u sukob i potuku se zbog Zejneb. Sprema se velika zabava povodom Umutovog rodjenja, to je Kenan napravio za njih. Fulija se boji za Umuta i Mehmeta ali je Mehmet primijetio da se nesto desava sa Fulijom. Fulija uzima noz i pokusa ubiti Kenana. Svi misle da je poludila ali ona se samo bori za Umuta i Mehmeta. Fulija odlazi sa sinom kod Ilijasa. Fulija moli Mehmeta da samo minut prica sa njim. Ona trazi da joj oprosti ali Mehmet joj kaze da joj ne moze oprostiti. Fuliaj odlazi do policije i prisjeca se prijetnji. Arda i Efsun su u setnji pored mora. Fulija je dosla u policiju i priznala Ismailu da je Arda ubio jednog covjeka.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara