facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 11

Efe pita Nisaninog oca zasto im je lagao i zasto je sakrio knjigu. Zasto je to uradio. Efe sad saznaje ko je zaprvao pravi ubica njegovog brata i oca. Efe je ocajan na Nisaninog oca iako on kaze da mu je Mahsar prijetio da ce mu ubiti dijete. Otac govori Nisan da je bio primoran da to sakrije a da poslije nije uspio da spasi Meteovog oca i brata. Efe odlazi do Efruz sa dnevnikom te ulazi do Kadima. Kada Kadim ugleda dnevnik kod Efea samo kaze da je saznao. Nisan zove Efea ali se on ne javlja. Sumru dolazi do Sude i kaze joj da li je nije sramota da pored toga sto je povrijedlial toliko njenu kcerku i dalje se petlja medju njih. Efruze i Kadim odvoze majku u hitnoj moleci je da se drzi jer ih niko vise nece razdvojiti. Efe i Nisan razgovaraju i on joj kaze da je gotovo da nece moci dalje, ali mu Nisan kaze ako on moze otici neka ide ali ona nikad nece otici. Otac stalno moli Nisan da mu oprosti. Efe i Kadim uhvate tipa kojemu je Jakup gazda i kaze im da bjezi sa Mahsarom. Kadim krene za njima i udara ih autom pozadi i Mahsar i Jakup slete u more.


KLIKNITE OVDE ZA DAILYMOTION PLAYER

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,