facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 11

Efe pita Nisaninog oca zasto im je lagao i zasto je sakrio knjigu. Zasto je to uradio. Efe sad saznaje ko je zaprvao pravi ubica njegovog brata i oca. Efe je ocajan na Nisaninog oca iako on kaze da mu je Mahsar prijetio da ce mu ubiti dijete. Otac govori Nisan da je bio primoran da to sakrije a da poslije nije uspio da spasi Meteovog oca i brata. Efe odlazi do Efruz sa dnevnikom te ulazi do Kadima. Kada Kadim ugleda dnevnik kod Efea samo kaze da je saznao. Nisan zove Efea ali se on ne javlja. Sumru dolazi do Sude i kaze joj da li je nije sramota da pored toga sto je povrijedlial toliko njenu kcerku i dalje se petlja medju njih. Efruze i Kadim odvoze majku u hitnoj moleci je da se drzi jer ih niko vise nece razdvojiti. Efe i Nisan razgovaraju i on joj kaze da je gotovo da nece moci dalje, ali mu Nisan kaze ako on moze otici neka ide ali ona nikad nece otici. Otac stalno moli Nisan da mu oprosti. Efe i Kadim uhvate tipa kojemu je Jakup gazda i kaze im da bjezi sa Mahsarom. Kadim krene za njima i udara ih autom pozadi i Mahsar i Jakup slete u more.


KLIKNITE OVDE ZA DAILYMOTION PLAYER

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara