facebook
🔔

Elif epizoda 374

Serija Elif epizoda 374
Svi u kuci placu jer misle da je Elif mrtva a Arzu je sretna jer je nasla Elif. Elif je sva uplasena. Bas u trenu kada Arzu krene da ubije Elif Dzemal dolazi i uhvati Arzu za kosu pitajuci je ko je ona. Arzu ponudi Dzemalu novac za Elif.Elif se sakrila u drugu sobu. Dzemal ne zeli da da Elif. Arzu istjera iz kuce. Melek lezi u Elifinom krevetu i place. Svi su toliko povrijedjeni. Nedzdet i Dzemal se sretnu. Dzemalkaze Nedzdetu kako je trazila Elif od njega. Nedzdet odmah odlazi do Arzu i galami na nju. Alije je zvala dovu i jasin za Elif. Melek je tesko. Asuman zove Nedzdeta i kaze mu da prave dovu za Elif u njenoj kuci. Gondza ne zeli ni jesti ni piti samo se prisjeca Serdara. Serdar se napravi kao majstor i dolazi u Nedzdetovu kucu i pravi odvod. Serdar dolazi do Gondze, obraduju se oboje. Nedzdet nosi Gondzi hranu u sobu, Serdar se krije.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara