facebook
🔔

Elif epizoda 374

Serija Elif epizoda 374
Svi u kuci placu jer misle da je Elif mrtva a Arzu je sretna jer je nasla Elif. Elif je sva uplasena. Bas u trenu kada Arzu krene da ubije Elif Dzemal dolazi i uhvati Arzu za kosu pitajuci je ko je ona. Arzu ponudi Dzemalu novac za Elif.Elif se sakrila u drugu sobu. Dzemal ne zeli da da Elif. Arzu istjera iz kuce. Melek lezi u Elifinom krevetu i place. Svi su toliko povrijedjeni. Nedzdet i Dzemal se sretnu. Dzemalkaze Nedzdetu kako je trazila Elif od njega. Nedzdet odmah odlazi do Arzu i galami na nju. Alije je zvala dovu i jasin za Elif. Melek je tesko. Asuman zove Nedzdeta i kaze mu da prave dovu za Elif u njenoj kuci. Gondza ne zeli ni jesti ni piti samo se prisjeca Serdara. Serdar se napravi kao majstor i dolazi u Nedzdetovu kucu i pravi odvod. Serdar dolazi do Gondze, obraduju se oboje. Nedzdet nosi Gondzi hranu u sobu, Serdar se krije.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,