facebook

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2016.: Dan za odlične poslovne prilike

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 7. oktobar 2016.

  Osvanu još jedan petak jesenji, a s njim Merkur menja znak i prelazi u Vagu, pridružujući se Jupiteru(6*) i Suncu(14*), a energija koja vlada biće dosta jaka i bombastična i potrajaće neko vreme… Treba mnogo snage kako bi se pregurao ovaj dan. Srećom Merkur u Vagi je tu… pomoć stiže. Vaga nudi mir, harmoniju, diplomatske odnose, učtivost, ali i neodlučnost, dok Merkur šalje sigurnost u komunikaciji. Danas će i Sunce biti u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, jednom rečju napet aspekt. Mogući su sukobi, nervoza, nezadovoljstvo svim i svačim… Autoriteti će biti na meti nezadovoljnih potčinjenih. Očevi u porodicama trpeće svađe i sukobe.
  Poremećena ravnoteža od Sunca u kvadratu sa Plutonom šalje signale upozorenja, pa svi vi koji ste na jačoj poziciji i na vlasti trebalo bi da pripazite, mnogo je mržnje upereno ka vama, ljubomore i negativnih osećanja, mogu vas ili opljačkati ili prebiti!
  Srećom, za vikend dolazi do smirivanja strasti pa bilo bi dobro da današnji dan pregurate na najbezbolniji mogući način, izbegavajući susrete i duže razgovore. Okrenite se svom poslu, ugodite sebi i pokušajte ničim da ne izazivate oko sebe i ne upadate nikom u oči.
  Virusi su zagalopirali, podsećamo vas da izbegavate zatvorene prostore gde oni naprosto bujaju.
  Želimo vam prijatan dan.

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Raspoloženje će vam biti na vrhuncu. Završićete jedan važan posao i to će vam uliti osećaj samopouzdanja. Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu.
  ZDRAVLJE
  Nervozni ste.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Odbićete da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.
  LJUBAV
  Smeta vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracije, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting.
  LJUBAV
  Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje na indirektan način otkrivaju nečije namere.
  ZDRAVLJE
  Niste u kondiciji.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  U dogovoru sa jednom osobom završićete posao koji deluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje neki vid uticajne reklame ili dobitak.
  LJUBAV
  Izgleda da neko sa strane u izvesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namera. Nalazite se na korak do velike radosti.
  ZDRAVLJE
  Korigujte ishranu.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine i zato pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu.
  LJUBAV
  Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače mnogo više od nekih svetlucavih poklona koji se lako daruju. Očarajte svog partnera na pravi način.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovne rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite.
  LJUBAV
  Potrudite se da osvojite nečiju emotivnu pažnju na prikladan način i da zadovoljite očekivanja. Slobodno upotrebite svoje zavodničke manire i šarm koji imate.
  ZDRAVLJE
  Više spavajte.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete sa nekim ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na svakodnevne poslove koje ste zapostavili.
  LJUBAV
  Budite promišljeniji u svakom pogledu i umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i posebno nečija emotivna pažnja.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas iznenada pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Važno je da ispunite svoja obećanja.
  LJUBAV
  Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj koji vas prati. Potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači vašu pažnju. Potvrdiće se da imate dovoljno sreće.
  ZDRAVLJE
  Moguća glavobolja.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Ukoliko vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momanat za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate.
  LJUBAV
  Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Umesto nekih sitnih zamerki, pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad uz srdačni osmeh sve može da se promeni.
  ZDRAVLJE
  Prolazna nervoza.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja već zatražite nečije posredovanje.
  LJUBAV
  Izražite svoja osećanja i budite dovoljno nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Prijaće vam nečije društvo.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zubima.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i pruveličavate vaše intelektualne sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja.
  LJUBAV
  Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora vašem ukusu.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe
  Mesečni horoskop za
  OKTOBAR

  POSAO
  Neko možda ugrožava vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere.
  LJUBAV
  U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lepim stvarima koje život čine posebnim.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.