facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!
Loading...

Dnevni horoskop za 1. novembar 2016.: Dan pun obaveza, sve stižete. Iskoristite veče za opuštanje

Dnevni horoskop za 1. novembar 2016.

Dnevni horoskop za 1. novembar 2016.

Dani pred nama, evo na početku drugog dana nove sedmice startuju nošeni smirenošću i harmonijom, uz blage, nečujne promene koje će tek malo davati dinamiku našim životima narednih dana.
Doduše, danas možemo, za razliku od prethodnog dana očekivati nešto više aktivnosti, talasanja, ali sve u znaku plus. Mesec u Strelcu daje nam snagu, optimizam, radost, veru, nesputanost iznad svega! Snaga duha danas je takva da je motivisana za širenje dobrog, lepih misli i dela, deljenje dobrih , pravih saveta. A Sunce u trigonu sa Neptunom nudi nadahnuće svima vama koji ste u nekoj od sfera umetnosti, daje vam inspiraciju i krila. Dan je kao stvoren za uspeh na tom polju , ali i na poslovnom planu možete očekivati napredak i obavezno se odazovite ili sazovite sastanak koji vam intuitivno govori da bi trebao da se dogodi. Sve dok je Mesec u Strelcu Vaše šanse za uspešan poduhvat veće su bar duplo!
Tako je dobro imati ovakve dane, kao nagradu za do sada pređen put. Cenite vreme i koristite ponuđeno. Slušajte glas u sebi i vodite se njime. Danas je Vaša intuicija sve što vam je potrebno, uz nebeski blagoslov.

Dnevni horoskop - Ovan

Ovan

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop - BIK

Bik

POSAO
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop - Blizanci

Blizanci

POSAO
U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Dnevni horoskop - Rak

Rak

POSAO
Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo rešenje kako biste rešili nesporazume sa saradnicima.
LJUBAV
Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Lav

Lav

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i zato prihvatate sve obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora prihvatite i dobar savet.
LJUBAV
Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode pre nego što povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop - Devica

Devica

POSAO
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup.
LJUBAV
Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vaga

Vaga

POSAO
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove.
LJUBAV
Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Dnevni horoskop - Škorpija

Škorpija

POSAO
Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj za nove poslovne situacije. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV
Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop - Strelac

Strelac

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Dnevni horoskop - Jarac

Jarac

POSAO
Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop - Vodolija

Vodolija

POSAO
Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
LJUBAV
Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme i loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop - Ribe

Ribe

POSAO
Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo.
ZDRAVLJE
Prolazna glavobolja.

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...