facebook

Dnevni horoskop za 1. novembar 2016.: Dan pun obaveza, sve stižete. Iskoristite veče za opuštanje

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 1. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 1. novembar 2016.

  Dani pred nama, evo na početku drugog dana nove sedmice startuju nošeni smirenošću i harmonijom, uz blage, nečujne promene koje će tek malo davati dinamiku našim životima narednih dana.
  Doduše, danas možemo, za razliku od prethodnog dana očekivati nešto više aktivnosti, talasanja, ali sve u znaku plus. Mesec u Strelcu daje nam snagu, optimizam, radost, veru, nesputanost iznad svega! Snaga duha danas je takva da je motivisana za širenje dobrog, lepih misli i dela, deljenje dobrih , pravih saveta. A Sunce u trigonu sa Neptunom nudi nadahnuće svima vama koji ste u nekoj od sfera umetnosti, daje vam inspiraciju i krila. Dan je kao stvoren za uspeh na tom polju , ali i na poslovnom planu možete očekivati napredak i obavezno se odazovite ili sazovite sastanak koji vam intuitivno govori da bi trebao da se dogodi. Sve dok je Mesec u Strelcu Vaše šanse za uspešan poduhvat veće su bar duplo!
  Tako je dobro imati ovakve dane, kao nagradu za do sada pređen put. Cenite vreme i koristite ponuđeno. Slušajte glas u sebi i vodite se njime. Danas je Vaša intuicija sve što vam je potrebno, uz nebeski blagoslov.

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
  LJUBAV
  Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!
  ZDRAVLJE
  Zadovoljavajuće.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
  LJUBAV
  Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa sinusima.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
  LJUBAV
  Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
  ZDRAVLJE
  Izražena napetost.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo rešenje kako biste rešili nesporazume sa saradnicima.
  LJUBAV
  Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i zato prihvatate sve obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora prihvatite i dobar savet.
  LJUBAV
  Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode pre nego što povredite nečija osećanja.
  ZDRAVLJE
  Čuvajte se prehlade.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup.
  LJUBAV
  Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove.
  LJUBAV
  Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj za nove poslovne situacije. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
  LJUBAV
  Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
  LJUBAV
  Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
  ZDRAVLJE
  Preosetljivi ste.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.
  LJUBAV
  Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
  LJUBAV
  Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme i loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo.
  ZDRAVLJE
  Prolazna glavobolja.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.