facebook

Dnevni horoskop za 14. novembar 2016.: Danas ste emotivno ispunjeni i mirni, radne pobede

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 14. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 14. novembar 2016.

  Nekome je jesen, nekome je već došla i zima, a svima nama dolazi još jedan ponedeljak, koga će ovaj put obeležiti jedan Super Mesec.
  Još jedan krug zatvaramo danas, i to onaj koji smo započeli energijom mladog meseca pre 14 dana, i danas je vreme da nešto što smo radili o toku ovih 14 dana i ispunimo, zaokružimo jednu celinu. Ovaj pun Mesec u Biku (u opoziciji sa Suncem u znaku Škorpije) suprostaviće miroljubivog i mirnog Bika s jedne strane, i nemirnu Škorpiju željnu nekih promena s druge strane, pa očekujte danas promenljiv ritam tokom celog dana. Biće trenutaka kada ćete poleteti visoko, a malo zatim ćete hteti da se spustite i budete na mirnom i sigurnom tlu.
  Očekujte danas da budete emotivno ispunjeni i mirni što se privatnog života tiče, a poslovni će ići u promenljivom smeru, plovićete od sigurne luke do burnog mora. Budite strpljivi i sigurni u sebe, pa ćete i te talase lako prebrditi i vratiti se u siguricu, luku u kojoj se najbolje snalazite.
  Inače, ovaj Mesec će biti najvidljiviji u poslednjih nekoliko decenija, rastojanje između nas i njega će biti najmanje koje je većina nas do sada doživela, pa ako ste u nekim toplijim krajevima gde nema oblaka, izađite i pogledajte ovaj nebeski fenomen.
  Lep i miran dan vam želimo.

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.
  LJUBAV
  U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
  LJUBAV
  Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja i krenite kao da se ništa nije desilo.
  ZDRAVLJE
  Moguća temperatura.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, uradite tako i ovaj put.
  LJUBAV
  Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Oni koji su trenutno sami mogu da se opuste pošto im ide bolji period.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zglobovima.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
  LJUBAV
  Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Prihvatite sve njegove predloge.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
  LJUBAV
  Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svi mi ih činimo.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. OK je, proći će i to, doći će vaših 5 minuta.
  LJUBAV
  Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite sve kritike i sugestije.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa kožom.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila i čekajte vaš trenutak.
  LJUBAV
  Važno je da prihvatite značaj nečijeg prisustva. Pokušajte da ne taktizirate. Oni koji su u vezi danas mogu da očekuju lep dan.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
  LJUBAV
  Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno a to baš i ne biste trebali.
  ZDRAVLJE
  Skloni ste prehladi.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
  LJUBAV
  Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Prihvatite stvari onakve kakve jesu.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno.
  LJUBAV
  Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje, i lepo se provedite.
  ZDRAVLJE
  Odlično se osećate.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Nije ni to smak sveta, biće bolje.
  LJUBAV
  Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvni pritisak.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
  LJUBAV
  U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
  ZDRAVLJE
  Više se odmarajte.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.