facebook

Dnevni horoskop za 16. novembar 2016.: Dobar dan za dogovore i kupovinu

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 16. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 16. novembar 2016.

  I danas, sreda kao dan povoljnih mogućnosti, nadahnutih snagom Supermeseca, bez nekih aspekata. Danas ostanite na visokoj poziciji kao onoj od juče, držite se pozitivnih putokaza i usmeravajte se na pozitivne ljude pre svega. Ne dajte nikom da vam vaš današnji potencijal sabotira, mnogo je ljudi oko svih nas koji sa sobom nose mračne sile podrivajući sreću drugih, hraneći se time. Energetski vampiri…
  Danas bi dan trebalo da provedete u dobro osmišljenim sastancima koji će rezultirati uspehom, a za koji ćete biti prevashodno VI zaslužni, jer vam danas pronicljivost i birane reči fantastično idu od ruke!
  Prijatan dan sa puno osmeha na licu vam želimo!

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Ako želite da rešite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost.
  LJUBAV
  Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto po tom pitanju.
  ZDRAVLJE
  Pad imuniteta.

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Trenutni položaj Meseca vas podstiče na nesigurnost i zato izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme rešavajte na pozitivan način.
  LJUBAV
  Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše male slabosti. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
  ZDRAVLJE
  Proverite krvnu sliku.

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Neko sumnja u vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje poslovni rezultati.
  LJUBAV
  Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje. Nemojte oklevati već preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
  ZDRAVLJE
  Odlično se osećate.

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
  LJUBAV
  Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Neko ne razume sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovnoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za vašu okolinu.
  LJUBAV
  Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
  ZDRAVLJE
  Loša cirkulacija.

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama.
  LJUBAV
  Ukoliko previše verujete u nečije reči, očekivaće vas novi gubitak ili razočarenje. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u vaše znanje i sposobnosti i to predstavlja dovoljan povod da pružite maksimum.
  LJUBAV
  Osećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
  ZDRAVLJE
  Niste u kondiciji.

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja
  LJUBAV
  Pažljivo birajte reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavajte sumnjivo društvo ili osobu koja je na lošem glasu.
  ZDRAVLJE
  Hronične tegobe.

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno i zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, rešićete poslovne probleme.
  LJUBAV
  Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
  ZDRAVLJE
  Potreban vam je odmor.

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju.
  LJUBAV
  Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti doneće veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
  ZDRAVLJE
  Korigujte ishranu.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Susret i rasprava sa jednom osobom na vas deluje zamorno. Ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
  LJUBAV
  Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
  ZDRAVLJE
  Napeti ste.

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko svrstava u red gubitnika.
  LJUBAV
  Pre nego što donesete novu odluku preispitajte osećanja. Potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate ljubavni tempo.
  ZDRAVLJE
  Dobro.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.