facebook

Dnevni horoskop za 29. novembar 2016.: Danas staloženo, izbegnite prehladu

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 29. novembar 2016.

  Dnevni horoskop za 29. novembar 2016.

  Sam kraj meseca, još nas samo jedan dan deli od poslednjeg u ovoj godini, hladnog, nadamo se i snežnog, decembra. Zima nam još uvek nije pokazala zube, ali verujemo da su mnogi željni da umesto kiša koje malo – malo pa orose ulice, padne i dugoočekivani sneg.
  Mlad Mesec u Strelcu danas, sledi nam neki nov početak, optimistički start, energijom Strelca vođen… Mislite na dalje staze, slobodno, samouvereno, vreme je za dugoročne planove, do juče možda i nemoguće. Danas vam će se činiti da imate neverovatnu energiju, nalet inspiracije udahnut Strelčevom moći, osetićete se poletno i nadahnuto! Cilj je opipljiv!
  Danas će ovom energijom najviše biti pogođeni Strelčevi, zatim Blizanci, Device i Ribe, a i na sve vas i nas koji imamo neke planete na oko 7* ovih znakova.
  Danas je važno spomenuti da Strelcem vlada Jupiter, koji je u Vagi, a odskora i u kvadratu sa plutonom u Jarcu. Nov početak, iznenađenja pregršt, delom i zbog kvadrata Venere i RX Urana u Ovnu – biće iznenađenja, ne brinite, ne možete to kontrolisati, van naših je moći. Velika je potreba za slobodom, a sputani će ispoljavati nervozu, pa i bes.
  Toliko toga u jednom danu… Samo polako.

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.
  LJUBAV
  Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.
  ZDRAVLJE
  Odlično.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.
  LJUBAV
  Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.
  ZDRAVLJE
  Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.
  LJUBAV
  Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.
  ZDRAVLJE
  Prijalo bi vam više kretanja.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija. Razradite neke poslovne planove koji većim delom obuhvataju i finansijske konstrukcije. Pomoć saradnika vam je neophodna.
  LJUBAV
  Vašem partneru i vama je potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se dopunjavati u unapređivanju vašeg zajedničkog života.
  ZDRAVLJE
  Dobrog ste i stabilnog zdravlja.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju, kao i da sklopite dugoročan posao, što bi vam donelo stabilnost na finansijskom planu. Poseban uspeh možete ostvariti ulaganjem u oblasti inžinjeringa.
  LJUBAV
  Ako ste slobodni, moguće je neočekivano poznanstvo sa osobom finih manira. Ostvarićete željenu stabilnost u odnosima sa partnerom i članovima porodice.
  ZDRAVLJE
  Odličnog ste zdravlja.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja.
  LJUBAV
  Bićete u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će vam doneti materijalnu korist. Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa sinusima.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  U mogućnosti ste da rešite veći deo vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizujete vašu finansijsku situaciju. Vreme je pogodno za finansijska udruživanja.
  LJUBAV
  Imaćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. Pojačaćete međusobno poverenje i jedno drugom ćete poveriti najveće tajne.
  ZDRAVLJE
  Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  U mogućnosti ste da sa većim firmama stabilizujete poslovne odnose. Ukoliko započnete novu saradnju, to će biti dugoročni vid saradnje i doneće vam dosta koristi u bližoj budućnosti.
  LJUBAV
  Predstavite vaše predloge svom partneru. Zajedničkim angažovanjem uspećete da vašu vezu podignete na viši i kvalitetniji nivo. Preuzećete više inicijative.
  ZDRAVLJE
  Pridržavajte se zdravog načina ishrane.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju kako poslovnog tako i stambenog prostora, imaćete sreće sa arhitektima i dizajnerima.
  LJUBAV
  Imaćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, mogli biste ući u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao.
  ZDRAVLJE
  Kontrolišite krvnu sliku.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje.
  LJUBAV
  Biće vam potrebno više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom.
  ZDRAVLJE
  Zadovoljavajuće.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Isplatilo bi vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vreme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine.
  LJUBAV
  Bićete posvećeni rešavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova i to će vam ići od ruke bez teškoća. Gotovo u svemu ćete se razumeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.
  ZDRAVLJE
  Potrebno vam je više kretanja.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati vašu saradnju sa poslovnim partnerima.
  LJUBAV
  Vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnosti i oko toga ćete umeti da se dogovorite. Ostvarićete više emotivnu stabilnost.
  ZDRAVLJE
  Stabilno.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.