facebook

Dnevni horoskop za 1. decembar 2016.: Dan rezervisan za oprez

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Galopiramo ka kraju tekuće godine, danas je dragi prijatelji 1.decembar, brojimo sitno do prazničnih radosti. Nadamo se da će proteći bez većih oscilacija i nezgodnih aspekata na nebu, te da ćemo opušteni i ispunjeni finiširati ovu 2016.godinu. Ipak, nije ni sve do neba, značajan faktor ste i vi sami. Vaša volja, upornost i ambicija mogu da učine čuda. I jesu, nebrojeno puta, a zvezde su tu da nadahnu, pokrenu, daju vetar u leđa svima koji ga trebaju.
  Danas je Sunce u kvadratu sa Neptunom u 02:16, a Sunce je u Strelcu, dok je Neptun u Ribama… Veliki uticaj na mlad Mesec i njegovu energiju, ali srećom samo nakratko, jer već sutra u najavi je trigon Marsa u Vodoliji i Jupitera u Vagi. Danas, čuvajte se obmana, zbunjenosti, ne dajte da vam magle pred očima praznim pričama, da vam omađijaju misli. Ostanite pribrani i pazite s kim ulazite u konverzaciju! Čuvajte se u saobraćaju.
  Dan rezervisan za oprez. Srećno!

   

  Dnevni horoskop - Ovan

  Ovan

  POSAO
  Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.
  LJUBAV
  Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na vašoj strani.
  ZDRAVLJE
  Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

   

  Dnevni horoskop - BIK

  Bik

  POSAO
  Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost.
  LJUBAV
  Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja, što je za svaku pohvalu.
  ZDRAVLJE
  Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

   

  Dnevni horoskop - Blizanci

  Blizanci

  POSAO
  Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, pa odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost.
  LJUBAV
  Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija paznja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu.
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

   

  Dnevni horoskop - Rak

  Rak

  POSAO
  Postoje odredjena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava.
  LJUBAV
  Pokušavate da razumete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Lav

  Lav

  POSAO
  Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu.
  LJUBAV
  Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama.
  ZDRAVLJE
  Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju.

   

  Dnevni horoskop - Devica

  Devica

  POSAO
  Stalo vam je da promenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja deluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu.
  LJUBAV
  U društvu bliske osobe osećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procenili najbolji momenat da zatražite to što želite.
  ZDRAVLJE
  Prijaće Vam šetnja.

   

  Dnevni horoskop - Vaga

  Vaga

  POSAO
  Umete da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam doneti poslovni uspeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo.
  LJUBAV
  Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu i da iskreno obradujete dragu osobu.
  ZDRAVLJE
  Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

   

  Dnevni horoskop - Škorpija

  Škorpija

  POSAO
  Stalo vam je da ostvarite uspešne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro neverovatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju.
  LJUBAV
  Emocije vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svetu intime i nekih malih radosti.
  ZDRAVLJE
  Moguća temperatura.

   

  Dnevni horoskop - Strelac

  Strelac

  POSAO
  Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu.
  LJUBAV
  Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.
  ZDRAVLJE
  Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju.

   

  Dnevni horoskop - Jarac

  Jarac

  POSAO
  Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.
  LJUBAV
  U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte neke stresne situacije.

  Dnevni horoskop - Vodolija

  Vodolija

  POSAO
  Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.
  LJUBAV
  Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.
  ZDRAVLJE
  Dobro se osećate.

   

  Dnevni horoskop - Ribe

  Ribe

  POSAO
  Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.
  LJUBAV
  Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.
  ZDRAVLJE
  Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.