facebook
🔔

Selo gori a baba se češlja – Epizoda 96 – RTS Serija

Peti i poslednji ciklus najgledanije srpske televizijske serije „Selo gori, a baba se češlja“, u produkciji Radio-televizije Srbije i izvršnoj produkciji „Kontrast studija“ od 15. oktobra, subotom posle Dnevnika na Prvom programu.

Reditelj i scenarista serije Selo gori, a baba se češlja, Radoš Bajić, gostujući u DnevnikuRTS-a, otkriva da gledaoce u 12 novih epizoda očekuje, pre svega, dirljiv i emotivan susret, ali i ono što su voleli da vide. Takođe, biće tu dobro poznati likovi i to tamo gde smo ih ostavili 2011. godine, u 89. epizodi.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Gostovanje Radoša Bajića u Dnevniku

„Ja to znam da kažem da su Dragojlo, Radašin, Milašin, Zlatana, sin Dragan, Jakoje, Džama živeli svoje imaginarne živote tamo negde, samo su kamere bile isključene, a sad smo ih ponovo uključili“, rekao je Bajić i dodao da je Selo gori mešavina žanrova, elegična komedija sa ljudima koje prepoznajemo, ali i serija koja otvara i društveno odgovorne teme.

Popularna glumačka ekipa opet je pred publikom, ali nema onih koji su je predvodili – Dragana Nikolića i Milorada Mandića Mande, Žote i Milašina.

„Današnji dan je, svakako, lep. Posle velikih napora i borbe da napravimo najbolju seriju, bićemo u prilici da pokažemo seriju, ali negde smo pritisnuti osećanjem neminovnosti“, istakao je Bajić.

„Kada smo promovisali prve epizode 2007. godine nisam mogao da pretpostavim da ćemo stići do 101. epizode, niti da ću seriju završiti, da tako kažem, sam“, naglasio je tvorac serije.

Prvi kadrovi serije snimljeni su pre 10 godina u Vrnjačkoj Banji. Do sada smo videli 89 epizoda, serijal čini 101 i to je najduža naša serija emitovana na RTS-u.

Ogromnu popularnost i gledanost reditelj i scenarista objašnjava iskrenošću.

„Imamo seriju koja je duboko ušla u ljude. Savremeni gledaoci imaju u rukama daljinski upravljač. Kada ljudi vide da ih neko laže, oni menjaju kanal. Seriji Selo gori se to nije dogodilo ovih 10 godina i nadam se da se to neće desiti ni narednih 12 subota“, zaključio je Bajić.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara