facebook

Dnevni horoskop za 9. decembar 2016.

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Dnevni horoskop za 9. decembar 2016.

  Dnevni horoskop za 9. decembar 2016.

  Konačno petak! Verujemo da ste ga željno iščekivali, bar većina vas, i da smišljate zadovoljno planove za predstojeći vikend.
  A ovaj petak je dan za nagrade, za uspeh i trud za ono što ste do tada savladali i uradili (Sunce sekstil Jupiter). Pomoć i podrška javlja se iz inostranstva,( čak i pozamašna svota novca zarad motivacije), posebno je važno što vas očekuje uspeh na svim poljima obrazovanja (Sunce sekstil Jupiter). Sunce u Jupiterovom znaku potrajaće još nekih sedam dana, pane bi bilo pametno ne iskoristiti sve prilike koje vam se otvaraju. Ovaj vam period nudi puno dobrih mogućnosti (Sunce u Strelcu) i još boljih susreta i kontakata, a takođe ovaj dan vam nudi i spoj i dobrih šansi i dobrih susreta (Sunce sekstil Jupiter), pa iskoristite ga za svoje poslovne, ali i one na ličnom planu.
  Sve u svemu, jedan fin dan pred nama. Iskoristite ga na najbolji način.

   

  Dnevni horoskop - OvanOvan
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju Vaša očekivanja.
  LJUBAV
  Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.
  ZDRAVLJE
  Problemi sa zglobovima.

   

  Dnevni horoskop - BIKBik
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.
  LJUBAV
  Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
  ZDRAVLJE
  Kontrolišite krvni pritisak.

   

  Dnevni horoskop - BlizanciBlizanci
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.
  LJUBAV
  Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

   

  Dnevni horoskop - RakRak
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.
  LJUBAV
  Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«.
  ZDRAVLJE
  Korigujte ishranu.

   

  Dnevni horoskop - LavLav
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
  LJUBAV
  Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.
  ZDRAVLJE
  Izbegavajte zagušljive prostorije.

   

  Dnevni horoskop - DevicaDevica
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima. Delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju.
  LJUBAV
  Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

   

  Dnevni horoskop - VagaVaga
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.
  LJUBAV
  Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ulepšajte svoj intimni život, tako sto ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.
  ZDRAVLJE
  Čuvajte se prehlade.

   

  Dnevni horoskop - ŠkorpijaŠkorpija
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje Vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja.
  LJUBAV
  Neophodan Vam je porodični mir i partnerovo razumevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate.
  ZDRAVLJE
  Napetost.

   

  Dnevni horoskop - StrelacStrelac
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.
  LJUBAV
  Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.
  ZDRAVLJE
  Mogući su problemi sa cirkulacijom.

   

  Dnevni horoskop - JaracJarac
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo.
  LJUBAV
  Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
  ZDRAVLJE
  Osećate se dobro.

  Dnevni horoskop - VodolijaVodolija
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Izgleda kao da Vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze.
  LJUBAV
  Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate. Nadamo se da ćete u tome uskoro i uspeti.
  ZDRAVLJE
  Stomačne tegobe.

   

  Dnevni horoskop - RibeRibe
  Mesečni horoskop za
  novembar

  POSAO
  Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju.
  LJUBAV
  U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
  ZDRAVLJE
  Moguća je glavobolja.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  2 Komentara

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.