DRAMATIČNO FINALE Evo šta nas čeka u poslednjoj epizodi serije „Ubice mog oca“!

Poslednju, desetu epizodu serije „Ubice mog oca“ publika će imati prilike da ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Poslednju, desetu epizodu serije „Ubice mog oca“ publika će imati prilike da pogleda 1. januara 2017. godine, na Prvom programu RTS-a sa početkom od 20.05 časova.

Foto: RTS / Promo

Ova serija, čiju je svaku epizodu iz nedelje u nedelju, u poslednjih nekoliko meseci, gledalo po više od milion ipo gledalaca u Srbiji, širom je otvorila vrata žanru savremene kriminalističke serije i dokazala da ju je domaća publika sa uzbuđenjem i radoznalošću prihvatila kao sadržaj koji je uneo neke nove tendencije u repertoar Radio-televizije Srbije.

Aleksandar uprkos poslednjim događajima, a naročito Kostinom teškom ranjavanju, prikuplja materijalne dokaze o tome ko je Miličin ubica.

Foto: RTS / Promo

Mirko mu svesrdno pomaže u tome iako je i njemu život ugrožen. Između njih dvojice više nema tajni. Rade kao tim i privode osobu za koju najviše sumnjaju da je počinilac ubistva nedužne devojke.

A onda se dešva nešto što će duboko uzdrmati Aleksandrov svet, i vratiti ga na početak njegovih dilema i strahova kroz koje pokušava da dobije odgovor na pitanje – ko je ubio njegovog oca?

Pogledajte i...