facebook
🔔

Ja Imam Talenat 2016 – Epizoda 6 – Pink TV – Sezona 5

 

Nova TV sezona donosi gledaocima Pink televizije pregršt novih emisija koje će osvojiti milionski auditorijum širom regiona.

Televizija Pink je spremna za novu sezonu koja će, po svemu sudeći nadmašiti sve prethodne televizijske sezone – zbog poverenja koje milionski auditorijum već godinama unazad poklanja najvećoj medijskoj kući u ovom delu Evrope, Pink je za svoje verne gledaoce pripremio nove TV formate koji će osvojiti srca gledalaca širom regiona.

U novembru počinje sa emitovanjem peta sezona najpopularnijeg svetskog talent-šou programa “Ja imam talenat“, samo na televiziji Pink.

Za vrednu nagradu boriće se talentovani ljudi iz regiona, ali i još iz petnaest zemalja širom Evrope.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

ja imam talenat, ja imam talenat 2016, ja imam talenat hororari, ja imam talenat kako ucestvovati, ja imam talenat pink, ja imam talenat ziri, pink, pink televizija, ja imam talenat epizoda 1,  ja imam talenat sezona 5,  ja imam talenat 1,  ja imam talenat epizoda 1 sezona 5  ja imam talenat 2016 epizoda, ja imam talenat gledanje online

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara