facebook

Zaboravi Ako Možeš – Epizoda 1 – Happy TV

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Uskoro sa prevodom

  jubitelje turskih serija obradovaće vest da će Happy TV uskoro početi da emituje sagu „Zaboravi ako možeš”.
  Recite nam da li planirate da joj date šansu, a u nastavku pročitajte o čemu se zapravo radi.
  Harun je sin bogatog biznismena, koji sa ocem Fejazom vodi porodični posao. U njihovoj kompaniji radi i lepa Melda, koja osvaja Haruna svojom neposrednošću, idealističkim pogledima na svet i šarmom.
  Uskoro, Harun sasvim slučajno upoznaje i Edu. Posle nekoliko romantičnih vikenda koje provode zajedno, Harun ipak ostavlja Edu, jer njegov otac insistira da se on oženi Meldom. Iz poštovanja prema očevoj odluci, Harun sa njim odlazi kod Meldinih roditelja, kako bi je isprosio.
  Međutim, tu Haruna čeka pravo iznenađenje, jer se ispostavlja da su Eda i Melda rođene sestre. Iako se Eda isprva ponaša kao da se između nje i Haruna ništa nije dogodilo, ona vremenom postaje sve više rastrzana između sestrinske ljubavi i ljubavi koju oseća prema Harunu, a događaji će poprimiti neverovatan obrt kada sazna da očekuje Harunovo dete…
  Ljubavni trougao, koji čini zaplet ove serije, od dve sestre će napraviti dve najveće suparnice. Može li prošlost biti zaboravljena? Hoće li Melda otkriti šta se desilo između Haruna i Ede? Hoće li se Harun vratiti Edi, ili će ostati sa Meldom?

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Komentari su isključeni. Prikazuju se trackbacks povratni pingovi.