Kako razbesneti svaki horoskopski znak – jednom rečenicom?

Svaki horoskopski znak ima svoju “slabu tačku”. Ako ne želite da smrtno uvredite svo...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Svaki horoskopski znak ima svoju “slabu tačku”.

Ako ne želite da smrtno uvredite svog prijatelja/kolegu/komšiju, horoskop vam otkriva fraze koje im ni po koju cenu ne smete uputiti:

Ovan – Jedino u čemu si prvi, najbolji i jedini, je posedovanje previsokog mišljenja o sebi.

Bik – Hrana nije sredstvo za utehu ako ti nije cilj da izgledaš kao plavi kit, ali te, pored tvoje lenjosti, baš niko neće pomeriti sa mesta.

Blizanac – Ta priča je trajala onoliko koliko nisam imala interesovanja za istu, hvala na informaciji ali nisam te ništa pitala.

Rak – Da ti nađemo neku tvrđu kožu kako te tuđe reči ne bi toliko povređivale ili ćeš da ostaneš doveka u tom oklopu, postaje malo dosadno, a i glasan je eho od silnog kukanja?

Lav – Najzanimljivija osoba večeras aposlutno nisi bio ti, koliko god se trudio da samom sebi držiš reflektor iznad glave, mikrofon ispred usta i skačeš po imaginarnom podijumu.

Devica – Izvini, da li možeš čišćenje stana da uključiš u svoj prenatrpan raspored – prljaviji WC sam videla samo u filmu Trainspotting?

Vaga – Izgledaš kao da si se šminkala u potpunom mraku radi opklade i da te je trogodišnji daltonista oblačio u igrici.

Škorpija – Da li ti je potrebna baterijska lampa da u tom tvom mraku vidiš malo bolje ili je svejedno jer ćeš nas ionako sve usisati kao crna rupa?

Strelac – Za mene ne postoji niko posebniji od tebe i niko me ne čini srećnijom.. osim bilo koje druge osobe na ovoj planeti i van nje.

Jarac – Batice, otopi se malo da ostvariš svoje ambicije i ciljeve za kojima neprekidno jurcaš, prolazi ti vreme.

Vodolija – Tvoje “različitosti” i “pozitivna ludila” postoje samo u knjizi o psihijatrijskim slučajevima po imenu “Nije bolest sve što boli”.

Ribe – Nemoj da plačeš, srodna duša iz tvoje glave ne može da ti doda maramicu, iako si je tako savršeno zamislila.

Autor: Ksenija Petrović
Pogledajte i...