HOROR! Očajna porodica tvrdi: Ukleta lutka se noću zove Vučića, moli Oče naš i POVREĐUJE DECU (VIDEO)

Lutka iz pakla Jedna porodica iz Sombora tvrdi da ih sedam godina teroriše – lutka...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Lutka iz pakla

Jedna porodica iz Sombora tvrdi da ih sedam godina teroriše – lutka. Ova familija  navodi da su svedočili različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke nazvane Jorgovanka. Ivona, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na poklon od nećakinje koja je u međuvremenu umrla. Oni tvrde da su čudne stvari počele da se dešavaju nakon što je nećakinja umrla.

– Nismo se jednostavno mogli naterati da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu nećakinju – kaže Ivona.

Lutka, kada se stisne dugme, moli Oče naš. Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti devojke, počela da moli sama od sebe, bez da bi itko pritisnuo dugme. Tvrde i da su ju nekoliko puta pre spavanja ostavili u jednom uglu doma, ali bi je ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mestu. Jednom su je čak zatekli kako gleda Pink televiziju i čita Informer, pa im nije bilo strano što se tokom noći lutka budi i zove Vučića.

Tvrde i da se deca ujutro bude s modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela „opsednuta“ lutka. Željko tvrdi da je nekoliko puta čuo neobične zvukove, osetio neobičnu prisutnost u svojoj sobi i video senke po mraku.

– Svaku noć mi se čini kao da me neko iz ugla gleda – tvrdi Željko. Kaže kako on i njegova tri brata žele da se reše lutke, ali njihova majka to ne želi. Majka je ipak odlučila da pozove ženu koja razgovara s anđelima. Ona im je rekla da oseća prisutnost u kući, a veruje se da je to nećakinja koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspela da otera duhove nije poznato.

 

Pogledajte i...