Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Farma 7 od 15. februara! Sasvim drugačija

Audicija za Farmu 7 je održana u ulici Neznanog Junaka 1, gde se ujedino i nalazi Pinkovo...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Audicija za Farmu 7 je održana u ulici Neznanog Junaka 1, gde se ujedino i nalazi Pinkovo administrativno sedište.

Odziv je bio ogroman. Svaka čast gospodinu Željku Mitroviću, uspeo je da napravi najprofesionalniji rijaliti program, i da ga održili. Televizija Pink godinama je u usponu i ne pomera se sa prvog mesta po gledanosti. Kako se Farma 7 bliži, tako se imena učesnika otkrivaju više. Za sada znamo da će biti intrigantnih učesnika.

Najpopularniji rijaliti u regionu,  Farma 7  zvanično počne u ponedeljak 15. februara u 21 čas.

U „Farmu 7“ ulaze 24 takmičara, i oni će na imanju provesti 105 dana

Farma 6, Farma

Foto: TV Pink

Nagađanja su završena, i sa TV “Pink” su i zvanično potvrdili da “Farma 7″ počinje u ponedeljak, 15. februara u 21 čas!

Kako navode sa “ružičaste” televizije, u rijaliti će ući 24 takmičara, a tokom “Farme” očekuje se još desetak učesnika…

Predviđeno je da “Farma 7″ traje 105 dana, a prema rečima organizatora, gledaoce čeka jedno veliko iznenađenje.

Foto: Telegraf

– Očekuje se potpuno drugačiji rijaliti od dosadašnjih jer će se cela priča vrteti oko poznatih ljudi koji umeju da pokažu svoje emocije, ali i da otkriju svoje životne probleme. Nekima će ovo biti beg od stvarnosti, a neki će doći da pronađu svoju srodnu dušu. I ove sezone o farmerima će se brinuti mentor Proka, dok će voditelji biti Dušica Jakovljević i Ognjen Amidžić – navodi se u saopštenju “Pinka”.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Farma 7

Pogledajte i...