Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

PONOVO EKSCES NA FARMI: Jasmina Medenica i Lepi Mića se džapali!

Džez – Jasmina Medenica i Miroslav Pržuj se definitivno ne slažu kako treba, šta...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Džez – Jasmina Medenica i Miroslav Pržuj se definitivno ne slažu kako treba, šta reći, oni se ni ne podnose. Nisu mogi da prekriju iskre nasilja i izliva te su Lepi Mića i Jasmina Medenica definitivno se podžapali, a  ne mogu ni u rijalitiju Farma 7 da prikriju netrpeljivost, te su se danas žestoko posvađali, udarali i polivali vodom.

Screenshot_1

Situacija je sledeća, Džez je pred svim takmičarima pričala o dogovoru koji je bio u prethodnoj sezoni rijaliti programa Farma, a kada je pokušala da objani detalje, dopšlo je do svađe između Miće i nje, koji joj je govorio da ućuti. U jednom trenutku, Jasmina je prišla Mići i uzela flašicu sa vodom, a onda su počeli međusobno da se udaraju i polivaju: „Udari me? Hajde? Žena ga izbacila iz kuće, što o tome ne pričaš. Idi leči hemoroide“, vikala je glumica.


Udario je! HAOS! by domaci-bioskop

Pogledajte i...