Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Pet načina da ostanete zgodni i fit bez teretane!

Teretana vam je zagušljiva? Vežbanje napolju je uvijek privlačnije. Evo nekih idejaR...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Teretana vam je zagušljiva? Vežbanje napolju je uvijek privlačnije. Evo nekih ideja…

Pet načina da ostanete zgodni i fit bez teretane!

Take on the run
Zar ne uvek mislili da ćete lako da se nateram da provedu sat vremena u teretani nego na trčanju, ali ako vi kažete da je ovaj tip recreationalfacilities može biti veoma interesantno ako imate društvo ili još bolje treniram nas promeniti mišljenje. Saznajte da li vaš grad ima klubova gde ćete naleteti na grupu trčanje za interesantnih oblasti i na taj način zategnite svaki mišić u telu!

Uzmite bicikl vožnju
Biciklizam je velika zamena za kardio fitnes i sjajan način da se ojača svoje telo bez preopterećenja zglobova. Nakon prolećni i letnji dani su savršeni za uživanje u prirodi i biciklizam. U danima kada vam ponestane društva neće biti dosadno da se Biciklirate, jer ne postoji bolji način da se u raspoloženju i uzdrmati um i telo.

Plivanje (u hladnoj vodi)
Kupanje u moru pored egzotičnih plaža i visokim temperaturama ponašaju kao scenario i obuku sa neba. Međutim, ovaj put predlažemo nešto drugo … Jedna studija je potvrdila da plivanje u hladnoj vodi reguliše krvni pritisak, holesterol, povećava libido i plodnost kod žena. Naravno, ne treba preterivati, ali povremeno pliva na jednoj od reke (čije plaže nisu divlji) bi bio odličan zdravlja i fit telo

Vazduh
Ne postoji ništa bolje od svežeg vazduha, prirode i hodanje, zar ne? Opremanje odgovarajuću obuću, spasi sebi obrok, pozvati svog najboljeg prijatelja ili partnera i ići na duge šetnje. Ako izaberete brdovit lokacije, možete provesti veliki i 500 kalorija u samo jednom satu.

Pridružite tim
Ako možete da zamislite sebe u teretani, možda atraktivan za sport ili ples. Nikad nije kasno da se aktivno počnu da nastavi neku vrstu rekreacije. Jedna kanadska studija je pokazala da su timski sportovi smanjuje stres i depresiju, i ne treba da ponavljam koliko će to biti dobro za vaše telo i kondicije.

Pogledajte i...