Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Čelično zdravlje KOMBINACIJA OVE VOĆKE I SODE Leči sve

 Dokazano je da limun i soda bikarbona mogu da ubiju ćelije raka i do 10.000 puta efikas...

   Pogledajte sve epizode ove serije

 Dokazano je da limun i soda bikarbona mogu da ubiju ćelije raka i do 10.000 puta efikasnije nego hemoterapija.

bbw

Dokazano je da limun deluje antikarcinogeno, kao i da je efikasan protiv svih oblika cista i tumora. Zapravo, najefikasnija u borbi protiv raka jeste kora limuna, koja sadrži terpene poput d-limonena. D-limonen i ostali terpeni su se pokazali kao odlični u lečenju raka kod životinja.

Zašto niko to ne zna? Zato što bi farmaceutske kuće izgubile milijarde i milijarde dolara profita koji dobijaju od hemoterapije.

Nedavna istraživanja su pokazala da unošenje četiri ili više porcija citrusa od po 150 grama svake nedelje umanjuje rizik od nastanka raka debelog creva za 18%, raka želudca za 31%, raka usta za 53% i raka ždrela za 58%.

Limun uništava karcinogene ćelije i sprečava njihovo širenje, što ga čini efikasnijim od lekova poput adrijamicina, hemoterapije i ostalih farmaceutskih proizvoda.

Hemoterapija uništava organizam, trujući sve živo u njemu a ne samo ćelije raka. Ako je to najbolji pristup koji lekari preporučuju, zašto ne probati alternativni pristup koji je potpuno prirodan i mnogo manje štetan?

Dovoljno je samo da pomešate dve kašičice soka od organskog limuna sa pola kašičice sode bikarbone i da unosite tu mešavinu s vremena na vreme.

Pogledajte i...