STRASTI TOSKANE POČINJU! Serija koja je osvojila region na Balkan Portalu

 Serija koja je osvojila region počinje na Balkan Portalu. Italijanska hit serija o ubis...

   Pogledajte sve epizode ove serije

 Serija koja je osvojila region počinje na Balkan Portalu. Italijanska hit serija o ubistvu, zaverama, tajnama i nemogućoj ljubavi…

Smrt uglednog vinara Luke Monfortea i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka. U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih porodica, tajne, borba dva brata za ljubav jedne žene. Naizgled idilična Toskana krije mnoge tajne, a spletke i intrige njenih stanovnika prikovaće gledaoce za male ekrane!

Aurora Taviani (Ana Safroncik) je imala samo 18 godina kada je optužena za ubistvo oca svog dečka Alesandra Monfortea (Roberto Farnesi). Nakon godina provedenih u zatvoru, Aurora se vraća na slobodu mnogo jača nego pre i odlučnija u nameri da spere ljagu sa svog imena. I dalje voli Alesandra koji je se odrekao nakon očeve smrti. On je usmeren na izgradnju porodičnog carstva ali se i dalje se bori protiv svojih osećanja prema Aurori pogotovu kad je ugleda nakon osam godina. Još uvek slomljen zbog očeve smrti ne želi da veruje u Aurorinu nevinost, ali i dalje je želi. Alesandro ima mlađu braću Edoarda kojeg pokreće takmičenje sa starijim bratom, i Mateja koji smatra da nema ništa zajedničko s njima. Tu je i sestra Elena koja nikada nije uspela da se osamostali. Njihova majka Livia nepodnošljivom lakoćom prihvata smrt svog supruga Luke Monfortea. Tesa Taviani namerava da se vrati u Primaluće nakon izlaska njene sestre iz zatvora kako bi zavela najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Ali planove joj remeti čovek bez novca, u kojeg se zaljubila prvi put u životu. Marzia Taviani (Karin Proja) je druga Aurorina sestra koja se takođe vraća u gradić nakon sestrinog izlaska iz zatvora. Otavia je njhova baka koja je srećna što su se unuke vratile ali ne želi da podrži Aurorinu želju da istina izađe na videlo verujući da je vreme koje je prošlo zauvek zakopalo tajnu koju niko ne bi trebalo da sazna…

Upoznajte likove

Aurora Taviani

Imala je samo 18 godina kad je optužena i osuđena za ubistvo oca svog dečka. Danas ima 26 godina i poseduje neospornu lepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju da kontroliše svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su želeli da zaključe istragu o ubistvu Luke Monfortea bez ikakvih posledica. Međutim, Aurora odbija da bude žrtva i želi da otkrije istinu koja će sprati ljagu s njenog imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alesandra i potajno se nada da će ga vratiti.

Tesa Taviani

Ne bi se vratila u Primaluće, čan ni nakon puštanja njene sestre iz zatvora, da ne namerava da zavede najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Tesa je nasledila cinizam i okrutnost od svoje majke, kao i njenu senzualnost. Njen smisao za ironični humor odaje pametne i dobro smišljene strategije kojima postiže svoje ciljeve. No Tesa gubi iz vida cilj i smisao za igru u kojoj joj nema ravne kad se zaljubi prvi put u životu, i to u čoveka koji nema ni prebijene pare.

Otavia Taviani


Otavia s radošću dočekuje svoje unuke na imanju Primaluće, srećna što su joj se vratile nakon perioda otuđenosti. Međutim, ne može da podrži Auroru u potrazi za istinom. Neke tajne dovode u opasnost one koje su im bliski.

Eva Taviani

Majka sestara Taviani i Otavijina ćerka. Bila je ljubavnica Luke Monfortea koji je bio spreman da ostavi svoju porodicu zbog nje. Ubrzo nakon Lukine smrti ona nestaje i premda telo nikada nije nađeno, smatra se mrtvom. Sećanje na Evu potpiruje sukob između sestara Taviani i njihove bake. Tesa, Marzia i Otavia žele da veruju da je mrtva jer su je u Vilalbi svi doživljavali kao neodgovornu majku i problematičnu ženu koja je izazvala skandal. Međutim, Aurora veruje da je Eva još živa i da ih nije napustila svojom voljom, nego je bila primorana na to.

Alesandro Monforte

Alesandro se protiv boli bori na način da oko sebe stvara prividno savršen svet. Međutim, ni veza s drugom ženom ne može da potisne ljubav koju oseća prema Aurori.

Edoardo Monforte

Edoardo pati zbog Alesandrove dominantne ličnosti, koja je postala još izraženija nakon smrti oca. Pokušava da se nametne, ali svojim nepromišljenim delima unosi napetost u porodicu.

 

Koliko Serija Strasti Toskane ima epizoda? Serija ima 40 epizoda u tri sezone, dok se četvrta sezona i dalje snima (ali za sada neće biti prikazana na našim televizija)

Produkcija: Italija, 2012.

Glumci: Ana Safronik, Đorđa Vurt, Paola Pitagora, Barbara de Rosi, Foberto Farnesi, Luka Kapuano,
strasti toskane, strasti toskane 1 epizoda, strasti toskane epizoda, strasti toskane epizoda 2, strasti toskane epizode, strasti toskane epizode 1 – 5, strasti toskane prva, strasti toskane prva tv, strasti toskane online, strasti toskane online epizode, strasti toskane online sa prevodom, strasti toskane serija, strasti toskane italijanska serija, strasti toskane tv prva, strasti toskane 1, strasti toskane 2, toscana epizoda sezona 1, toscana prva epizoda sa prevodom, sapunko, sapunko.com, italijanska serija, italijanske serije, serija strasti toskane, italijanske serije online sa prevodom, toscana serijabashaber vjesnik, bh vjesnik, bh-vjesnik.blogspot.rs, bh-vjesnik.net, La tre rose di Eva, movtex, movtex.net,  natabanu, natabanu.com, navidiku, navidiku.rs, serije.rs, serije.biz, serije.online, balkan portal, serija

 

Pogledajte i...