Počinje NOVA HIT SERIJA IMPERIJA na Balkan Portalu!

Ljubitelji telenovela moći će od ponedeljka da prate novu brazilsku seriju “Imperi...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Ljubitelji telenovela moći će od ponedeljka da prate novu brazilsku seriju “Imperija“ na TV Pink.

 

Od ponedeljka 6. februara od 14 časova na TV Pink moći ćete da pratite sasvim drugačiju telenovelu, ovog puta u brazilskoj produkciji.

Serija “Imperija“ je 2014. godine osvojila Emi nagradu za najbolju telenovelu, a scenario potpisuje proslavljeni Aginaldo Silva koji je jednom prilikom izjavio da je serija autobiografska.

Glavni zaplet, ali i ljubavni trougao nastaje kada se Hose Alfredo zaljubi u Elianu koja je udata za njegovog brata. Kako je njihova ljubav nemoguća, jedino što mogu da učine je bekstvo. Hose bira sudbinu zaveden snagom ljubavi. A da li je veća snaga moći ili igra sudbine?

Na šta će glavni junaci ove telenovele biti spremni u borbi za ljubav I imperiju? Od ponedeljka 6. februara svakog dana od 14 časova samo na TV Pink pratite novu seriju “Imperija“!

bashaber vjesnik, bh vjesnik, bh-vjesnik.blogspot.rs, bh-vjesnik.net, crna ljubav, movtex, movtex.net, najgledanije epizode, natabanu, natabanu.com, navidiku, sapunko, sapunko.com, imperija, imperija 1, imperija 1 epizoda, imperija epizoda, imperija epizoda 1, imperija epizoda 2, imperija epizode, imperija epizode 1 – 5, imperija online, imperija online epizode, imperija online sa prevodom, imperija pink, imperija pink tv, imperija serija, imperija brazilska serija, imperija tv pink, imperija, brazilska serija, brazilska serija ljubav, brazilska serija imperija, brazilske serije, brazilske serije online

 

 

Pogledajte i...