Nauči me voljeti – Nova Serija na Balkan Portalu

Nova TV donosi novu tursku seriju s popularnim turskim glumcem Kadirom Doguluom i Sedom Ba...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Nova TV donosi novu tursku seriju s popularnim turskim glumcem Kadirom Doguluom i Sedom Bakan u glavnim ulogama.

Lejla je rastavljena majka malenog dječaka koju su okolnosti prisilile da živi u roditeljskom domu. Želi otići i svojem sinu pružiti bolji život budući da se ne slaže s pomajkom i braćom. U očaju odlučuje se udati za Hašmeta.

On je bogat i poznat biznismen, a ujedno i šarmantan. No ima i mračnu stranu, i kad ona na dan vjenčanja to napokon otkrije, u strahu za sinovu budućnost odluči pobjeći.

Alper, jedan od Hašmetovih zaposlenika, nehotice pomogne Lejli u bijegu. On se bori da sam othrani svoju kćer nakon prometne nesreće poslije koje je njegova žena završila u komi i u kojoj je smrtno stradao njegov brat.

Tek je počeo dovoditi svoj život u red i otmica buduće žene njegova novog šefa zaista mu nije bila u planu. No, kada čuje za Hašmetovo ponašanje, jedino što želi jest zaštititi Lejlu i njezina sina Ruzgara.

Lejla i Alper uskoro se zaljubljuju, usprkos kompliciranim okolnostima, i iako se trude držati podalje jedno od drugoga, sudbina ih nastavlja spajati. U međuvremenu, Lejlin će život postati još problematičniji. Naime, ona počinje raditi za svoju pravu majku Džanan, iako ni jedna ni druga ne znaju da su majka i kći. Džanan je teška, no ambiciozna poslovna žena koja ni u čemu nije neuspješn, osim možda u majčinstvu.

balkanje, sapunko, bh vjesnik, movtex, movtex.net, natabanu, navidiku,  nauci me da volim,  Nauci me voljeti 1 epizoda, Nauci me voljeti epizoda, Nauci me voljeti epizoda 1, Nauci me voljeti epizoda 2, Nauci me voljeti epizode, Nauci me voljeti epizode 1 – 5, Nauci me voljeti nova, Nauci me voljeti nova tv, Nauci me voljeti online, Nauci me voljeti online epizode, Nauci me voljeti online sa prevodom, Nauci me voljeti serija, Nauci me voljeti turska serija, Nauci me voljeti tv nova, Nauci me voljeti, nauči me voljeti, turska serija, turska serija Nauci me voljeti, turska serija Nauci me voljeti

Pogledajte i...