Ćerke – Epizoda 26 – Turska Serija – TV Pink

Neverovatna priča o pohlepi, snovima, porodičnim vezama i ljubavi od sada na Balkan Port...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Neverovatna priča o pohlepi, snovima, porodičnim vezama i ljubavi od sada na Balkan Portalu!

Nakon brojnih serija, koje su imale veliku gledanost, publika u regionu će uskoro imati priliku da na Balkan Portalu gleda visokobudžetnu tursku seriju, „Ćerke“.

Ova serija, koju je režirao Murat Saračoglu, a čiju režiju potpisuje Sirma Janik, počela je sa emitovanjem u Turskoj ove godine, i odmah postigla fenomenalne rezultate.

Priča serije prati gospođu Fazilet, koja sa svoje dve ćerke, Hazan i Eče, živi jednim skromnim životom, ali njen san da postane bogata i dalje je nesotvaren. Nakon smrti supruga, Fazilet je postala glava porodice, rešena da svoje ćerke iskoristi za ostvarenje tog sna.

Njena najveća podrška na putu ka bogatstvu je upravo njena mlađa ćerka, Eče, dok starija ćerka, Hazan skriva svoju lepotu, oblačeći se kao muškarac, kako ne bi postala oruđe u rukama svoje majke. Ona je krivi za očevu smrt, i od tada počinje njihov sukob. Hazan veruje da je majka ne voli, s obzirom na to da je morala da odustane od svojih snova kada ju je rodila. Zbog svega toga, Hazan postaje velika prepreka u Faziletinim snovima o bogatstvu.

Verujući da će biti poznata jednog dana, Fazilet pokušava da na sve načine to ostvari pomoću Eče, od koje želi da stvori glumicu ili modela, ne mareći za njeno obrazovanje. Vodeći je sa jedne audicije na drugu, Fazilet upoznaje bogatu i poštovanu porodicu Egeman, nakon čega im se život menja.

Hazim i Guzide Egeman žive srećno u velelepnoj vili na Bosforu, sa četvoro dece – sinovima Gohanom, Jagizom i Sinanom, i ćerkom Selin. Gohan je srećno oženjen dugogodišnjom devojkom Jasemin, Jagiz je miljenik u porodici zbog svoje blage naravi i zrelosti, zbog čega je odmah uz svog oca kada je reč o porodičnom biznisu, dok je Sinan poznat kao ženskaroš, iako je veren.

Nakon što jedna od Sinanovih afera biva razotkrivena u novinama, Jagiz odlučuje da je vreme da ga zaposli u porodičnoj firmi, i zadužuje ga da za kozmetičku kampanju odabere najlepše žensko lice. Upravo na toj audiciji, sasvim slučajno, porodici Egeman se ukršta put sa Fazilet i njenim ćerkama. Eče prolazi prvi krug audicije, ali propušta šansu da postane lice kampanje, zbog kašnjenja. Ogorčena, Fazilet primorava Sinana da njenoj čerki da još jednu šansu, na šta on na kraju pristaje i poziva je na probno fotografisanje u hotel.

Stvari se komplikuju za mladu Eče, kada se dečko suprotstavi njenom odlasku u hotel, čak iako je samo u pitanju fotografisanje. Eče je rastrzana jer mora ilid a udovolji dečku i ne ode na fotografisanje, ili da udovolji majci, ali da izgubi ljubav. Kako bi spasila sestru, Hazan odlučuje da umesto nje ode u hotel. Po prvi put se šminka, oblači haljinu i odlazi u hotel, ali njen život će se od te noći drastično promeniti, kada shvati da je upala u Sinanovu zamku.

Šta će se u porodici Egeman promeniti nakon susreta sa Fazilet, Hazan i Eče, da li će Sinan pronaći pravu ljubav, ali i da li će Fazilet ostvariti svoj san o bogatstvu, saznaćete u novoj seriji „Ćerke“, koja će uskoro početi sa emitovanjem na TV Pink!

Osim neverovatne priče, koja je privukla gledaoce, zvezde serije „Ćerke“ su, kako dobro poznati, afirmisani glumci, tako i mlade nade i neki od trenutno najtraženijih talenata u Turskoj.

Uloga beskrupulozne Fazilet dodeljena je Nazan Kesal, njene ćerke Hazan i Eče glume jedne od najlepših turskih glumica, Deniz Bajsal i Afra Saračoglu. Glavu porodice Egeman, Hazima, igra Mahir Gunširaj, domaćoj publici poznat po ulozi u seriji „Dila“, a sasvim je sigurno da će ženski deo publike biti oduševljen odabirom glumaca koji tumače Hazimove sinove. Najmlađeg, Sinana, igra Alp Navruz, srednjeg sina, Jagiza, Čaglar Ertugrul, dok najstarijeg, Gohana, tumači Tolga Guleč. U seriji će gledaoci videti i jedno dobro poznato lice – ulogu Gohanove supruge Jasemin dobila je Hazal Turesan, koju ste zavoleli kao Asli u seriji „Ljubav i novac“.

Pogledajte i...