Istanbulska Nevesta – Epizoda 35 – Nova TV

******************************* KOMPLETNA EPIZODA ******************************* Pozivnic...

   Pogledajte sve epizode ove serije


******************************* KOMPLETNA EPIZODA *******************************

Pozivnica koju je Rejhan dobila suočava je sa onim čega se najviše plaši u životu. Džan se suočava sa istinom da će morati da snosi jako teške posljedice.
Vijest koja je pristigla, za Sureju predstavlja mogućnost o kojoj ona ne želi ni da razmišlja. Još jednom se potvrdilo da su Farukove sumnje bile tačne.U prvim satima Nove godine jedna sasvim neočekivana osoba saznat će tajnu koja će poremetiti cijelu ravnotežu. Sta je to za Sureju opet postalo nocna mora?

Serija „Istanbulska nevjesta“ je nastala po istinitoj priči.

Ova serija se od oktobra 2017. prikazuje i u Crnoj Gori gde je zabjeležila neverovatan rejting od čak 21,90% nacionalnog šera, odnosno, udela u gledanosti.

Nova TV donosi dugoočekivanu seriju Istanbulska nevjesta‘, snimanu prema istinitom događaju u kojoj glavne uloge tumače Özcan Deniz poznat hrvatskoj publici po ulogama u serijama “Sudbina“ i “Crna ruža“, te zvijezda serije “Ponovno rođen“, Asli Enver.

Radnja serija se odvija između Sureje, skromne djevojka iz Istanbula i Faruk Borana, bogatog biznismena iz Burse koji osvaja njeno srce su u središtu porodične drame.

Uprkos broinim iskušenjima sa kojima su se srijetali, Sureja i Faruk počeli su zajednički život pod krovom porodične vile Boranovih.

Istanbulsk

Njihova ljubav, koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, nailaziće na brojna iskušenja.

Uprkos savremenom izgledu, Faruk je zapravo od detinjstva bačen u čvrste okove tradicije. Ne znajući da se iza maske čovjeka širokih shvatanja krije rob običaja, koji se još drži za majčin skut, Sureja pristaje da se uda za njega. Kao njegova nevjesta, spakovala je kofere i iz Istanbula preseliti u srce Anadolije, gdje vrijeme kao da je stalo.

Istanbulska nevjesta

Istanbulska mlada prvo se suočila s gospođom Esmom, svojom dominantnom svekrvom kojoj su potčinjeni svi ukućani ogromnog imanja. Surejina jetrva Ipek mašta o tome da sjedne na majčin presto, a tu su i Farukova problematična braća Fikret, Osman i Murat. Dok se njegova supruga bude borila za svoje mjesto u vili, Faruk će morati da se suoči s neprijateljem koga nije očekivao.

Kako vrijeme bude prolazilo, velelepno porodično zdanje, koje je gotovo četiri vijeka prkosno stajalo u srcu tradicionalnog grada, počeće da se urušava pod pritiskom zamršenih porodičnih odnosa, dok istanbulska mlada ne bude potpuno rastrzana između tradicije i modernog svijeta…

U glavnim ulogama ove ljubavne drame našli su se Ozdžan Deniz, trenutno najplaćeniji turski glumac koga smo imali prilike da gledamo u seriji “Crna ruža”, i Asli Enver u ulozi Sureje, koju smo gledali u seriji “Igra tišine”.

Ali Ajdin napisao je scenario po istinitoj priči.

istanbulska nevjesta, istanbulska nevjesta epizoda 1, istanbulska nevesta, istanbulska nevjesta online epizode, istanbulska nevjesta online sa prevodom, istanbulska nevjesta nova tv, istanbulska nevjesta serija, istanbulska nevjesta turska serija, İstanbullu Gelin, turska serija, Turske serije

Pogledajte i...