Rat ruža - Epizoda 30

Rat ruža – Epizoda 30 – Turska serija – TV Pink

Dve žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Dve žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna svetska modna kreatorka. Baš sve o čemu je mala Gurlu uvek maštala. Ljubav. Prosidba. I eksplozije osećanja. Na šta smo sve spremni, zarad osvete. Borba je početak rata, a u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno. Priča o intrigama, osveti i porodičnim vezama – Rat ruža nova turska serija na Balkan Portalu koja počinje sa prikazivanje od 21. juna na televiziji Pink.

Nakon mnogih uspešnih turskih telenovela koje su osvojile publiku, na Televiziju Pink uskoro stiže nova hit serija koja vas neće ostaviti ravnodušnima. U pitanju je jedna od najgledanijih turskih serija, čiji scenario potpisuju Melis Dživlek i Sirma Janik, dok je za režiju bio zadužen čuveni Emre Kabakušak.

Gulru Čelik je mlada i lepa, ali siromašna devojka. Njen otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi, koja je njemu i njegovim najbližima obezbedila mesto za život na svom velelepnom imanju. Gulruina starija sestra takođe radi kao služavka čuvenih aristokrata, pa joj Gulru ponekad pomaže oko zaduženja — čisti kuću i vodi računa o tome da sve bude na svom mestu. Gulruina najveća želja je da postane uspešna modna dizajnerka, baš kao ćerka njenih gazda — Gulfem Sipahi, koja je godinama ranije otišla u inostranstvo. Ne bi li ostvarila svoj cilj, Gulru upisuje fakultet, sigurna da će posle završenih studija biti jedna od Gulfeminih najbližih saradnica.

Gulfem se vraća u Istanbul pošto joj jave da joj je otac preminuo. Nešto kasnije, porodica saznaje njegovu poslednju želju — deca moraju biti na okupu. Zato Gulfem počinje da živi s mlađim bratom Džihanom, uprkos tome što joj se ta zamisao nimalo ne dopada. Gulru je srećna zbog toga – misli da će svakodnevno moći da viđa Gulfem, koju smatra svojim idolom. Međutim, stvari se ne odvijaju onako kako je zamišljala. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinog oca i sestru i daje im svega pet dana da pronađu novi dom. Kao da to nije dovoljno, ona nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocenu ogrlicu. Nakon toga, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu — odlučuje da preotme Gulfem sve što ima. Deo njenog paklenog plana postaje i plastični hirurg Omer Hekimoglu, Gulfemina prava i jedina ljubav. No, umesto da ga iskoristi samo kao oruđe za osvetu, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera…

Radnja serije prati Gulru Čelik, mladu i lepu, ali siromašnu devojku, čiji otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi. Gulru zajedno sa sestrom i ocem živi na njihovom imanju, a životni uzor joj je ćerka njenih gazda, Gulfem Sipahi, koja je uspešna modna dizajnerka. Vođena željom da jednog dana sarađuje sa Gulfem, Gulru upisuje fakultet. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova poslednja želja bila je ostane da živi sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prestonici, što joj se nimalo ne dopada. Jedina koja je srećna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu jeste upravo Gulru, ali uskoro doživljava razočaranje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocenu ogrlicu.

Publika u Srbiji, ali i regionu od 21. juna svakog dana u 16 časova na televiziji Pink imaće priliku da prati izuzetno popularnu tursku seriju „Rat ruža“, u kojoj je jedan od glavnih uloga pripala poznatoj glumici Džanan Erguder.

Duboko razočarana i povređena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu – odlučuje da pretome Gulfem sve što ima. Deo njenog paklenog plana je da zavede plastičnog hirurga, Omera Hekimoglua, koji je Gulfemina prava i jedina ljubav. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu se situacija počinje da se komplikuje.

rat ruza, rat ruza epizoda, rat ruza epizoda 1, rat ruza online epizode, rat ruza online sa prevodom, rat ruza pink, rat ruza serija, rat ruza turska serija, rat ruza tv pink, Güllerin Savaşı, rat ruža epizoda 1

Pogledajte i...