Povratak Lukasa - E38

Povratak Lukasa – Epizoda 38 – Argentinska serija – PRVA TV

INFO : Snimak sa prevodom će biti postavljen nakon prikazivanja na televiziji Trenutak n...

   Pogledajte sve epizode ove serije
INFO : Snimak sa prevodom će biti postavljen nakon prikazivanja na televiziji


Trenutak nepažnje dovešće do tragičnoj događaja, postaće opsesija jedne majke i teret čitave porodice. 20 godina kasnije vraća se nada. Nestaje tuga, ali počinje igra. Da li će životnu bol zameniti život u laži? Sve tajne laži u krugu porodice – nova porodična drama, argentinska serija “Povratak Lukasa“. Ne propustite!

Od 25. juna, svakog dana od 22:00 na Prvoj televiziji i Balkan Portalu gledaćete argentinsku dramu s elementima trilera koja govori o neuništivoj nadi majke da pronađe nestalo dete i povratku izgubljenog sina.

Priča se odvija u bogatoj porodici koja je vlasnik poljoprivredne kompanije. Porodicu pogađa teška nesreća kada najstariji sin, četvorogodišnji Lukas nestane na plaži. Majka Elena se ne miri sa sudbinom. Ona veruje da je njen sin živ, i počinje opsesivnu potragu za detetom. Usmerena isključivo na svoje snove, Elena zapostavlja ostalu decu i supruga Rejnalda.

Nakon 20 godina od Lukasovog nestanka, Elena dobija fotografiju svog sina. Za nju je to znak i dokaz da je u pravu što se svih prethodnih godina borila da ga pronađe. I konačno, jednog dana, mladi momak se pojavljuje na vratima tvrdeći da je on Lukas. Da li je to zaista njen sin?

povratak lukasa, povratak lukasa tv prva, povratak lukasa epizoda, povratak lukasa epizoda 1, povratak lukasa online epizode, povratak lukasa online sa prevodom, povratak lukasa serija, povratak lukasa argentinska serija, el regreso de lucas

Pogledajte i...