Začin ljubavi - E15

Začin ljubavi – Epizoda 15 – Nova TV

Ona ostavljena i bespomoćna. On razočaran u ljubav. Jedan njihov susret biće dovoljan z...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Ona ostavljena i bespomoćna. On razočaran u ljubav. Jedan njihov susret biće dovoljan za savršen plan. Može li lažan brak postati istinska ljubav. Začin ljubavi – nova letnja hit serija na Balkan Portalu. Ne propustite.

Jedan susret bit će dovoljan za savršen plan – može li lažan brak postati istinska ljubav?

Začin ljubavi nova je serija o velikom povratku dvoje mladih iz Amerike u Tursku. Dva različita svijeta vođena svojim problemima shvatit će kako imaju jedan zajednički cilj: vratiti svoju slobodu te udaljiti obitelji od petljanja u njihove živote.

Prateći svog muškarca, Zejnep bez pristanka obitelji seli u Ameriku gdje dobije dijete, no s propašću braka propada i njezin život na drugome kontinentu. Fatih, zgodan i bogat mladić, biva poslan na studij u Ameriku iz koje se, razočaran iskustvom, odluči vratiti kući. Slučajan susret u zrakoplovu otkrit će njihovu skrivenu želju: započeti novi život bez uplitanja obitelji. Zejnep sada može odgajati dijete uz prisutnog oca, a Fatih je dobio razlog zašto ne oženiti Irem. Zajednički život uzrokuje negodovanje obiju obitelji, a kad požele otkriti istinu, shvate kako se ništa neće promijeniti. Kad obje obitelji počnu igrati vlastitu igru, Zejnep i Fatih suoče se s neočekivanom prijetnjom.

Začin ljubavi

Zejnep i Fatih vraćaju se razočarani iz Amerike u koju su otišli s velikim snovima.

Zejnep treba vremena da njezina obitelj prihvati dijete, a Fatih treba čudo kako bi promijenio život u Turskoj. Druženje koje je započelo svađom mijenja se kad shvate da je dijete to čudo koje oboje trebaju. Sada Zejnepino dijete ima prisutnog oca, a Fatih razlog da ne oženi Irem.

Zajednički život izaziva ozlojeđenost obiju obitelji. Dolaze do točke u kojoj se ništa neće promijeniti čak ni ako kažu istinu jer Zejnepin otac Ševket od svega napravi problem. Kad obje obitelji počnu igrati vlastitu igru, Zejnep i Fatih suoče se s neočekivanom prijetnjom.

Fatih, koji se smatra krivcem za Zejnepin napet odnos s ocem Ševketom, dodatno pogorša stvari pokušavajući ih popraviti. Njegov jedini zadatak bio je pokazati mu unuka, ali Selim se izgubi. Sada se Ševket i obitelj Šekerdžizade sukobe.

Laž koju su Fatih i Zejnep pokrenuli izmiče kontroli jer se obje obitelji upliću. Gospođa Gulsum intervenira kako stvari ne bi otišle dalje. Šekerdžizadeovi idu u kuću kapetana Ševketa zatražiti blagoslov za Zejnep i Fatiha, ali nitko ne zna Ševketove planove.

Ševket, koji se zakleo da će se osvetiti obitelji Šekerdžizade, pokreće svoj plan. Očev plan iznenadi čak i Zejnep. Ševketova otmica Selin opet izaziva lošu krv između dviju obitelji. S druge strane, Fatih i Zejnep kreću u potragu za Selin, ali potraga ih dovede u nevolje.

Pogledajte i...