Djevojka sa sela - E54

Djevojka sa sela – Epizoda 54 – Nova TV

Želja iz djetinjstva postaće cilj njezina života. Usprkos obitelji. Unatoč razlikama. ...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Želja iz djetinjstva postaće cilj njezina života. Usprkos obitelji. Unatoč razlikama. I bez obzira na cenu – jedna djevojka od svojih snova nikada neće odustati. Djevojka sa sela – nova serija na Balkan Portalu koji ne smete propustiti!

Na Balkan portalu početkom juna dolazi uzbudljiva priča o ljubavi junaka koji brane svoje želje i ono što imaju u životu, a ujedno i nezaboravnu priču o njihovu ponovnom zbližavanju, opraštanju i borbi. Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, dugogodišnji prijatelji nakane vjenčati svoju djecu, koja odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram i njegov jedini prijatelj iz djetinjstva Salih su rođeni u selu Išiklar u okolici Mudanje. U dobroj volji da riješe međusobni nesporazum, odluče zaručiti svoje dvoje djece Melek i Kerima u njihovoj ranoj dobi. Spletom okolnosti njihova djeca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vrijeme za njihovo vjenčanje.

Iako se sa suprugom i dvoje djece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kad njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu koji živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. I Salih isto drži do riječi i s Bajramom određuje datum vjenčanja njihove djece.

Međutim, njihova su djeca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi. Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i iako su zadovoljni svojim rješenjima, Hulja koja se ne slaže s njima, već je odavno počela realizirati svoje planove.

Reditelj: Cem Karci, Glumci: Burdžu Biridžik, Birkan Sokulu, Tajanč Ajajdin, Edžem Ozkaja, Ahmet Mumtaz Taylan, Seraj Gozler

Kerim i Hulja se vjenčaju.

Kerim šalje Hulju u sobu, iskrada se iz kuće i odlazi u Berlin. Ostavlja pismo Hulji vezano uz svoj odlazak. Hulja se osjeća krivo zbog svega što se dogodilo i sljedeće jutro odlazi kod Kerimove obitelji. Kaže im da s Kerimom nije otišla u Njemačku jer je izgubila putovnicu, ali da će se ubrzo naći s njim.
Radnja se vraća u doba prije dvanaest godina, u Huljino djetinjstvo. Huljin otac ima dugove koje ne može platiti. Kamatari ga istuku i uzmu mu sve stvari. Mala Hulja govori majci da će se udati za bogataša kad odraste i da više nitko neće nastradati.

Hatidže primijeti što se događa Emine i Salihu. Nakon tjedan dana odlazi u Istanbul k svom bratu Bajramu i kaže mu što se dogodilo. Govori mu o Emineinoj bolesti i siromaštvu u koje je zapala obitelj. Bajram odlazi sa sinom Kerimom za blagdane u selo. Hulja s prijateljima šeće po šumi i susreće Kerima koji bježi od psa. Hulja straši Kerima sa zmijom koju je ulovila. Poslije nalazi Kerimove naočale koje su mi ispale. Dok mu ih stavlja, svide joj se njegove oči i kaže mu da će se udati za njega. Bajram i Salih piju rakiju. Bajram ponudi Salihu punu torbu novca. Salih odbija uzeti novac i ustaje od stola. Kući navečer dolazi pijan, ošamari s vrata Emine i sruši se na pod.
Sljedeće jutro Bajram odlazi u Salihovu metalnu radionicu i pokušava ga razuvjeriti da prihvati novac. Budući da ne želi prihvatiti novac, Salih s Bajramom odluči o zarukama njihove djece. To čuje Hulja, pobjesni i kamenom razbije staklo Bajramova auta.

Radnja se vraća sedam mjeseci prije sadašnjice, u vrijeme bajramskih blagdana. Kerim se vraća kući iz Njemačke. Otac mu govori da je došao trenutak povratka u selo radi obećanja o vjenčanju. Kerim ne želi ići, odupire se. Na kraju s ocem odlazi u selo.

Šećući po obali rijeke, Hulja je zaspala i usnula bebu koju je netko ostavio kraj njezina uzglavlja. Osvrnuvši se iza sebe, beba nestaje i Hulja se budi. Na obali rijeke Hulja opazi Kerima, krene prema njemu i prepozna ga. Kad dozna zašto je došao, počne ocrnjivati sestru. Poslije Hulja odlazi u željezariju kod Kaje i kaže mu da razgovara s njezinom sestrom kad se vrati i nagovori je da šuti. Kaže mu da njezina sestra nije ravnodušna prema njemu. Kerim odvodi Melek na večeru i pokušava naći rješenje u vezi s njihovim vjenčanjem. Kad Kerim ostavi Melek kod kuće, Hulja pošalje poprilično pijanog Kaju u sestrinu sobu. Zatim otrči k ocu i Bajramu. Svi ulaze u Melekinu sobu i zateknu je u prisnoj situaciji s Kajom. U međuvremenu Hulja istrči na cestu i svima obznani da je njezina sestra izgubila čast. Salih to ne može podnijeti, doživi infarkt i umre.

Pogreb je. Bajram i Kerim govore Hulji da se Melek više ne može udati za Kerima. Hulja ubaci Bajramu bubu u uho da bi mu ona mogla postati nevjesta. Bajram kaže Kerimu da se oženi s Melek umjesto Huljom. Zaprijeti da će mu oduzeti sve što ima ako ne pristane na brak.

Hayat Şarkısı, Djevojka sa sela, Djevojka sa sela, Djevojka sa sela epizoda 1, Djevojka sa sela nova tv, Djevojka sa sela online epizode, Djevojka sa sela online sa prevodom, Djevojka sa sela serija, Djevojka sa sela turska serija, turska serija, Turske serije, pjesma zivota, pesma zivota

Pogledajte i...