Kazna - Epizoda 11

Kazna – Epizoda 11 – Nova TV

Puteve dva bogata biznismena ukršta jedna žena. U ovu jednačinu ulazi ljubavi koja menj...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Puteve dva bogata biznismena ukršta jedna žena. U ovu jednačinu ulazi ljubavi koja menja njihove živote u napetoj priči o uspehu, ljubavi i novcu. U gradu u kojem su bogatstvo i moć jedini pokazatelji uspjeha, a ljudskost ne pronalazi mjesto u utrci obitelj je samo krinka za vanjski svijet, u stvarnosti je ništa doli proračunati poslovni dogovor.

U okrutnom svijetu gdje osjećaji vuku na dno, ljubav se smatra letimičnom pustolovinom. Ne samo da je cilj pobijediti nego i slabost dolazi uz visoku cijenu.

Obilježen tragedijom. Bježao je od samog sebe, ali pred njim stoji najveće iskušenje. U ime ljubavi moraće pronaći snagu za borbu života. Balkan Portal vam donosi novu hit tursku seriju ‘Kazna’! Drugi nazivi ove serije su: Intersekcija, Slep sam i Neraskidivo, u Turskoj je prikazana 2015. godine.

Ali Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek.Jedino do čega mu je istinski stalo su uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. Najsretniji je kad je na rubu smrti.

Umut Ozer sin je iz ne toliko imućne, ali bliske obitelji. On je darovit i pametan. Njegov otac, legendarni automehaničar, preminuo je kad je Umut još bio dijete. Bistri dizajner u životu svladava niz izazova, bez obzira na skromne početke.

Međutim, njegova pohlepa za novcem i moći prevladavaju te on gubi kontrolu. Postupno ga zatruje moć te postane hladan čovjek koji će s lakoćom povrijediti svoje najmilije.

Umutova žena Naz Ozer mlada je pedijatrica koja je upravo završila školovanje. Ona je idealistica kojoj su važnije moralne vrijednosti nego financijske. Iako su zaljubljeni, naglo su se vjenčali, što njihove obitelji teško prihvaćaju.

Iako je Naz razumjela muževu slijepu ambiciju i mislila da je ona nužna sila zahvaljujući kojoj je uspio, ubrzo uviđa da se Umut mijenja nagore te da je vrijeme da krene iznova. S obzirom na to da ne može kontrolirati Umutov bijes, ona se obraća Nedžatu koji joj se isprva čini arogantnim i distanciranim.

Ali njezino suosjećanje i toplina omekšat će njega i promijeniti Naz. Na Nedžata također jako utječe rođenje sina iz kratke veze s Didem koja se poslije zaljubi u njega. Naz i Ali Nedžat otkrit će ljubav.

Nova dinamična, uzbudljiva i napeta serija ‘Kazna’ – sve epizode sa prijevodom gledajte na Balkan Portalu!

Pogledajte i...