Zabranjena ljubav - E51

Zabranjena ljubav – Epizoda 51 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Nesvakidašnja ljubavna priča i borba glavnih junaka sa bremenom tajni, u jednoj od najgl...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Nesvakidašnja ljubavna priča i borba glavnih junaka sa bremenom tajni, u jednoj od najgledanijih turskih serija. Ne propustite novu tursku seriju “Zabranjena ljubav“ koja je počela sa emitovanjem 19. novembra na nacionalnoj televizji RTV Pink.

Glavna muška uloga dodeljena je jednom od najpopularnijih turskih glumaca i TV voditelja, Tolgahanu Sajišmanu.

Zabranjena ljubav sa prevodom

Kao što smo najavili u prethodnih par dana, RTV Pink kupila je prava na emitovanje turske serije „Asla Vazgecmem”, koja je prevedena kao „Zabranjena ljubav”. U nastavku prenosimo saopštenje televizije koje je dostavjleno medijima tim povodom.

U seriji Tolgahan tumači lik temperamentnog i impulsivnog Jigita Kozana, kome se život menja kada upozna tvrdoglavu Nur. Ona će preokrenuti život na njegovom ranču, a priča o ljubavnom trouglu zaintrigiraće Srbiju.

Radnja serije prati Nur, prelepu devojku koja je nakon smrti oca prisiljena da živi sa svojom tetkom koja radi kod jedne od najprestižnijih istanbulskih porodica, Kozan. Ranč Kozan predstavlja neuništivu tvrđavu Jigita Kozana, gde vladaju stroga pravila, kojima se prikrivaju brojne porodične tajne.

Sudbinsko upoznavanje Nur i Jigita samo je početak burnih dana koje će potpuno preokrenuti život na ranču. Nur je privukla pažnju svih stanovnika ranča Kozan, a odmah je uspostavila topao odnos sa Jigitovim sinom Mertom, koji čezne za ljubavlju i pažnjom majčinske figure.

Jigitov nasilni temperament i impulsivne reakcije, i Nurina tvrdoglavost i inatljiv stav prouzrokovaće im mnogo sukoba, sve dok oboje ne prihvate da među njima postoji privlačnost i započnu vatrenu romansu.

Međutim, Jigitova velika tajna koju skriva od Nur pretvoriće njihov ljubavni san u noćnu moru od koje ne mogu da pobegnu. U ulozi prekog i impulsivnog Jigita Kozana gledaćete Tolgahana Sajišmana, kog je ovdašnja publika upoznala kao nosećeg lika u seriji „Polje lala„, dok je ulogu tvrdoglave i prelepe Nur dobila turska misica Amine Gulše. Osim njih, u ostalim ulogama gledaćete Šafak Pakdemir, Ajšegul Gunaj, Tugaja Merdžana, Jondžu Dževher, koja je glumila u seriji „Dila„, i mnoge druge.

Scenario za ovu tursku dramu potpisuju tvorci nekih od najpopularnijih ostvarenja, koja su se emitovala na TV Pink – Melis Dživlek, scenarista serije Rat ruža i Sirma Janik, scenarista serije „Ćerke, dok su za režiju zaduženi Nihat Durak, Ajsun Akjuz Mehdiabas i Eda Teksoz.

Pogledajte i...