Zaštitnik - E1 (Netflix)

Zaštitnik – Epizoda 1 – Turska serija sa prevodom

Otkrivajući svoje veze sa tajnim drevnim redom, mladić koji živi u modernom Istanbulu...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Otkrivajući svoje veze sa tajnim drevnim redom, mladić koji živi u modernom Istanbulu započinje potragu da spasi grad od besmrtnog neprijatelja.

Dok očajnički traži mogućnosti da finansira svoj sledeći poslovni poduhvat, Hakan dolazi na talismansku košulju koja potencijalno vredi mnogo novca. Kada Hakan i Zeinep stignu na adresu da se sretnu sa Lojalnim zaštitom prstena, nađoše bednu kuću usred ničeg. Hakanov novi posao počinje na zabavi koja proslavlja veliku pobedu Faisala Erdema sa projektom Hagia Sophia. U međuvremenu, Zeinep prati tragove da pronađe kamen.

Dok Hakan posećuje kneževska ostrva da bi saznali o svojoj prošlosti, Zejnep i Kemal odlaze do mauzoleja Mimara Sinana da potraže kamen. Hakan se bori da bira između svoje nove ljubavi i dužnosti kao Zaštitnik. Nakon što je poslao Emira kući, Kemal ide u potragu za bodežem. Bez vremena da osmisli bolji način da zaobiđe sigurnosni sistem muzeja, Zeinep odlazi na Hakanov plan, koji dolazi sa rizicima.

Zeinep traži pomoć Timur za svog oca. Faisal Erdem ne odobrava nedavne akcije Mazhara. Leila se oseća sukobljenom o njenom odnosu sa Hakanom. Dok je izvučen sa mesta zločina, Hakan primetio je nešto neočekivano. Da bi saznali više o Immortalu, Kemal rizikuje njegov status – i još mnogo toga.

Blokiran ljubavlju, Hakan zanemaruje svoju obuku i svoje dužnosti kao Zaštitnik. Lejla ga obaveštava da krv Immortal ima tajnu moć.

Pogledajte i...