Ljubav iz osvete - Epizoda 22

Ljubav iz osvete – Epizoda 22 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Jednog dana šarmantan i naočit muškarac imena Cesur iz velikog grada stiže na selo kako bi se tamo nastanio. Svi su očarani ovim tajanstvenim gospodinom. ...

   Pogledajte sve epizode ove serijeUskoro na Pinku nova turska serija “Ljubav iz osvete” sa Tubom Bujukustun i Kivančem Tatlitugom.

Nakon što Nur i Jigit, heroji serije “Zabranjena ljubav”, uplove u bračnu luku, ustupiće svoje mesto u programskoj šemi TV Pink Suhan i Džesuru. Oni su heroji nove, visokobudžetne turske sage Ljubav iz osvete”. Snimane tokom 2016. i 2017. godine, a koja će se na TV Pink emitovati od 10. juna

Ljubav iz osvete – Online sa prevodom

Glavnu žensku ulogu igra Tuba Bujukustun, junakinja serije “Ljubav i novac”. Dok se u koži njenog partnera našao Kivanč Tatlitug.

S njima su pred kamere stali Tamer Levent (Garip iz “Istanbulske neveste“), Erkan Avdži i Nihan Bujukagač. Ona je glumila Gulšah iz serije “Sulejman Veličanstveni”. Pored nje su Mufit Kajadžan, Okdaj Korunan, Zejnep Kiziltan, Sezin Akbašogulari i drugi.

Za režiju je bio zadužen Ali Bilgin, koji je veoma cenjen u turskoj televizijskoj i filmskoj industriji. Našoj publici će se sada predstaviti prvi put.

Ljubav iz osvete

Interesantno je da je Kivanč i Tuba trebalo da glume partnere mnogo pre nego što je počelo snimanje serije “Ljubav iz osvete”. Tada je produkcijska kuća “Ay Yapim” tražila od scenaristiknja Seme Ergenekon i Ejlem Džanpolat da osmisle priču za njih dvoje.

Nova turska hit serija od 10. juna na TV Pink


One su inače pisale scenarije za seriju “Ljubav i novac”, pa su svi očekivali da će napisati priču koja će oduševiti kako glavne junake tako i produkciju, ali i publiku. Nažalost, to se nije dogodilo.

Ljubav iz osvete sa prevodom

Osmislile su sagu o ljubavi između plaćenog ubice i njegove nesuđene žrtve. Tuba i Kivanč odbili su da igraju u ekranizaciji te priče. Isti scenario kasnije je nuđen Enginu Akjureku i Džansu Dere, koji takođe nisu prihvatili uloge.

S obzirom na to da Kivanč i Tuba nisu bili zadovoljni radom Seme i Ejlem, tražili su od Kerema Čataja, producenta i vlasnika “Ay Yapima“, da angažuje nekog drugog za pisanje scenarija. Izbor je pao na Elif Usman, koja je radila “Nasleđe jedne dame”, i Edže Jorenč, iz čijeg je pera nastala serija “Sever Jug”.

Ona je napisala uzbudljivu dramu o osvetniku Džesuru i lepoj Suhan. Budući da se projekat dopao glavnim junacima, snimanje je moglo da počne. Inostrani distributeri su se zainteresovali za nju, tako da je postala pravi svetski hit – pokorila je čak i Latinsku Ameriku, koja važi za kolevku telenovela.

Seriju “Ljubav iz osvete” gledaćete od ponedeljka 10. juna svakog radnog dana i subotom od 21 čas samo na TV Pink!

Opis serije

Jednog dana šarmantan i naočit muškarac imena Cesur iz velikog grada stiže na selo kako bi se tamo nastanio.

Svi su očarani ovim tajanstvenim gospodinom. Susreće se s lepoticom Süphan iz bogate i ugledne zemljoposjedničke porodice koja vodi njihov posao. Među njima započinje strasna veza.

Ali obe strane kriju mnoge tajne. Njihove porodice su stari neprijatelji.

Dvoje mladih ljudi ne znaju mračnu stranu u životima svojih porodica i nemaju pojma o nepodmirenim računima između njih. Na veliku ljubav padne sena porodične svađe. Unatoč protivljenju porodicama oni žele ostvariti svoju nemoguću ljubav i snove.

Velika porodica pokušat će izgladiti razlike i pomiriti zaraćene strane. A usput ćemo saznati i zašto je Cesur odlučio doći na selo.

Pogledajte i...