Dženetine suze - Epizoda 4

Dženetine suze – Epizoda 4 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Pratite novu tursku seriju dženetine suze sa prevodom samo na Balkan Portalu i TV Pinku! ...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Pratite novu tursku seriju dženetine suze sa prevodom samo na Balkan Portalu i TV Pinku! Odbačena od svoje majke, provodi teško detinjstvo, daleko od roditeljskog zagrljaja. 20 godina kasnije, jedan mladić vratiće joj veru u ljubav. Sve dok na put njene sreće ne stane upravo njena majka. Koja će joj postati najveći neprijatelj. Ljubavna priča puna bola i patnje u kojoj će mnogo suza biti proliveno zbog velike ljubavi. 

Opis serije Dženetine suze

Priča prati lepu i skromnu devojku Dženet Jilmaz, koju je kao bebu majka napustila. Brigu o njoj preuzela baka Mukadeš. Ona se hrabro borila, željna majčinske ljubavi koju nikad nije osetila. Dženet je danas na završnoj godini studija arhitekture. Naporno i vredno radi kako bi bila najbolji student u klasi i diplomirala na vreme, pronašla posao i samim tim olakšala svoj i bakin život.

Na dan diplomiranja, njena drugarica i koleginica sa fakulteta, Melisa Sojer je upoznaje sa svojom majkom, Arzu Sojer, koja joj nudi posao iz snova u svojoj uspešnoj kompaniji. Srećna i puna nade u bolju budućnost, Dženet prihvata ponudu. Tamo sreće Selima Arisoja.  U njemu prepoznaje prijatelja iz detinjstva kog je davno zaboravila. Njihov rastanak, kao i ponovni susret posle toliko godina je sudbinski. Jedno u drugom prepoznaju srodne duše i rađa se ljubav.

Od jula na Balkan Portalu

Međutim, na putu njihove sreće stoji Melisa, koja je sa Selimom odrasla i čitavog života je zaljubljena u njega. Nikad nijednog muškarca nije pustila u svoj život. Duboko uverena da će se jednog dana udati za Selima, koji prema njoj gaji samo prijateljska osećanja. Saznanje da je Selim zaljubljen u Dženet, dovodi do Melisinih ishitrenih poteza. Sve to u želji da ih razdvoji, u čemu je podržava i majka Arzu.

Kada Arzu otkrije beleg na Dženetinom vratu, identičan onom koji je imala beba koju je napustila pre 20 godina. Počinje da veruje da njeno pojavljivanje u njihovim životima nije slučajno. Arzu ne reaguje majčinski na ovo saznanje, već smišlja plan kako da ukloni Dženeti iz njenog i života njene porodice.

Ulogu Dženet Jilmaz dobila je turska lepotica Almila Ada, Selima Arisoja tumači mladi glumac Berk Atan. Lik Melise Sojer otelotvorila je Zehra Jilmaz. Njenu majku Arzu Sojer igra Esra Ronabar. Džengiza Sojera tumači Šendžan Gulerjuz, koga je publika upoznala kao Kerema Sandžaktara u seriji „Zabranjena ljubav„, dok Dženetinu baku Mukadeš Jilmaz igra iskusna turska glumica Guler Okten.

Pogledajte i...