Surova Ljubav – Epizoda 30

Surova Ljubav – Epizoda 30 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

TV Pink i Balkan Portal donose vam jednu od najuzbudljivih turskih serija, “Surova ljuba...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Surova Ljubav - baner

TV Pink i Balkan Portal donose vam jednu od najuzbudljivih turskih serija, “Surova ljubav”! Gledajte sa prevodom besplatno sve epizode samo na Balkan Portalu.

Sve epizode Surova Ljubav

Surova ljubav počinje emitovanje na televizijskim ekranima sa datumom koji će uskoro biti poznat. U večernjem terminu, samo na televiziji Pink. Balkan Portal vam superekskluzivno donosi pre svih sve epizode. Spremite se da otkrijete kako izgledaju neki od najlepših turskih gradova, običaji, kultura i tradicija. Kroz visokobudžetnu seriju Surova ljubav!

Dešavanja u seriji i utisci gledalaca

„Niko nije nevin, čak iako nije počinio greh“ moto je nove turske serije Surova Ljubav. Priča se odvija na početku u Antakiji i proteže sve do Istanbula. Preplitvanje životnih puteva Seher, ponosne i malo konzervativne majke dve ćerke i sina, i Agah, jednog od najvećih turskih bizinismena, dovešće sve u veoma tešku situaciju. Njihovu poznanstvo potiče iz istog sela, gde su rođeni.

Porodica Agaha je moćna i bogata. Žive na obali Bosfora u ogromnoj vili. Agah jednog dana dobija želju da oženi svog rođaka Nedima, koji je prikovan za invalidska kolica. Želi da mu žena bude iz njihovog rodnog sela, što će iz korena promeniti život Seher, kada njena svekrva sklopi dogovor da proda jednu od njenih ćerki bogatom Agahu Karačaju. 

Međutim, Neriman, svekrva Seher, ima sopstvene planove o kojima nikome ne priča. Ona tajnu o ugovorenom braku čuva za sebe i ubeđuje Seher da se svi presele u Istanbul kao porodica. Seher je prinuđena da to prihvati, kada im iznenada kuća izgori iz temelja.

Agah ih prihvata ne znajući Nerimanine skrivene namere, a selidba Seherine porodice u Istanbul pokrenuće lavinu događaja, koji će zauvek promeniti život članova obe porodice.

Ovo je najbolja turska drama ikada napravljena. Serija je genijalna i verujte mi na reč, vredi je pogledati!
– Daca B.

 

Opis serije Surova ljubav

Antakija

Priča počinje u Antakiji (gradu u kom je snimljena serija Asi) i proteže se sve do Istanbula. Reč je o gradiću na krajnjem jugu Turske koji smo nedavno posetili, a koji ni počemu ne zaostaje za Ankarom, Efesom i Kapadokijom. Kada je reč o istoriji i kulturi. Ako volite egzotične destinacije, prvenstveno zbog neverovatne istorije i sudara vera i civilizacija, ovo je mesto koje vredi posetiti.

Surova Ljubav TV Pink

Navešćemo samo neke od zanimljivih činjenica u nadi da ćemo vam pokrenuti želju da posetite Tursku. I sa lokalnim vodičima (od kojih neki pričaju naš jezik!) upoznate ljude i kulturu ove zemlje. Ovaj grad je imao izuzetan uticaj na početak hrišćanstva, u njemu se nalazi prva hrišćanska crkva na svetu. Predstavlja „prozor“ ka Bliskom Istoku i tranzitno mesto prema Siriji i Jordanu. Regija je poznata po kulinarskim specijalitetima, najlepši humus koji možete probati, jeste u pravu u Antakiji. Pored toga, regija je čuvena po Hataju, elastičnom siru i kanafu, kolaču sa sirom i kadaifom. Crni čaj, nargila i tanjiri sa listićima nane se podrazumevaju.

U arheološkom muzeju ovog grada se nalazi najveći mozak na svetu, čija je očuvanost pored brojih zemljotresa neverovatna. Ako zanemarimo ekstreme (što podrazumeva da neke od žena u ovom delu sveta prikrivaju telo i lice hidžabima, burkama itd). Od turskog patrijarhalnog vaspitanja ostalo je samo ono najbolje.

Doživite orijent uz najbolje turske serije

Prethodno ste na Balkan Portalu mogli da pratite sve epizode serije Nemoguća ljubav, koja je zvanično naša najgledanija serija do sada. Sigurni smo da ćete se zaljubiti i u Surovu ljubav i sa nama pratiti sve epizode! Šta će se dogoditi u novoj hit seriji, ostaje Vam da pogledate i saznate. Samo na Balkanu Portalu besplatno sa prevodom. Spremite kaficu, čaj, omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Surova Ljubav.

Surova Ljubav Epizoda

Dozvolite da vas orijent inspiriše uz seriju Surova ljubav svojim punim sjajem: mnogo ljudi, gužve, života i „turskih situacija“. Otkrijte dve porodice, jednu koja je moćna i bogata, a drugu siromašnu koja živi pod istim krovom. Suočite se sa svim poteškoćama luksuznog života, bogatstva, uticaja i moći, nasuprot siromaštva.

Samo na Balkan Portalu – Vaš Balkan Portal tim!

Pogledajte i...