Nemoguća Ljubav - E64

Nemoguća Ljubav – Epizoda 64 – Druga Sezona – TV Pink – Turska serija

Na televiziji Pink počinje druga sezona, jedne od najuzbudljvijih turskih TV serija, Nemo...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Nemoguća Ljubav (druga sezona) - Sve epizode sa prevodom - Zvanična stranica

Na televiziji Pink počinje druga sezona, jedne od najuzbudljvijih turskih TV serija, Nemoguća ljubav! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Nemoguća ljubav Druga Sezona – Sve epizode

Nemoguća ljubav je počela sa emitovanjem na televizijskim ekranima od 23. decembra 2019. godine u 20 časova na televiziji Pink. Nemoguća ljubav je turska ljubavno-dramska televizijska serija koju prati realan prikaz običaja, tradicije i kulture i danas prisutne u velikom delu Turske.

Nemoguća Ljubav Epizoda

Sve epizode druge sezone serije Nemoguća ljubav donosi vam Balkan Portal. Potpuno besplatno gledajte sa prevodom novu sezonu serije, koja se emituje na televiziji Pink.

Druga sezona je nastavak prethodne, čije je emitovanje na televiziji prekinula serija Surova ljubav, a TV Pink u aprilu 2021. nastavlja sa emitovanjem novih, neprikazanih epizoda. Pogledajte pre svih na portalu te epizode i budite sa nama i tokom ove serije koju vam ekskluzivno donosimo. Nakon Surove ljubavi, televizija Pink je odlučila da emituje Fatalnu ljubav, koja je zabeležila neočekivano veliku gledanost i popularnost u Srbiji. Sa njom

Nemoguća Ljubav sve epizode

Nemoguća ljubavna priča rođena iz osvete prati veliku tragediju dve moćne porodice – Sadoglu i Aslanbej

Dešavanja u seriji Nemoguća ljubav (druga sezona)

Miran iz porodice Aslanbej je jedini naslednik ove porodice i 27 godina na umu ima osvetu, bez ljubavi, emocija, sreće, jedino što želi jeste da osveti smrth svojih roditelja, za koju krivi porodicu Sadoglu.

Nasuprot Miranu, imamo i Rejan, prelepu unuku porodice Sadoglu, koja ima glavu u oblacima, umislila je da princeza iz bajke o kojoj joj je majka pričala. Ona zamišlja ljubav, srećan kraj, bezgraničnu ljubav.

Upravo kada se upoznaju, ona menja svoju orijentaciju i zaljubljuje se u Mirana, zbog njegovih crnih očiju i brade, a on se zaklinje da će se osvetiti njenom ocu, Hazaru. Tada dolazi do kolezije emocija, Miran gubi kontrolu, više ne može da kontroliše razum i srce, i po prvi put u životu se boji – da neće moći da ispuni Rejanu.

Prethodno ste na Balkan Portalu mogli da pratite sve epizode ove serije po nazivom Hercai Prevrtljivo srce. Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Portalu i uživate. Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Nemoguća ljubav.

Trenutno najpopularniji mladi glumački par u turskoj su Akin Akinozu i Ebru Šahin, koji tumače Rejanu i Miran.

Vaš Balkan Portal.

 

Pogledajte i...