Pokucaj na moja vrata - Epizoda 19

Pokucaj na moja vrata – Epizoda 19 – Turska serija sa prevodom

Na Prva TV počinje sa prikazivanjem, jedna od najgledanijih turskih serija, Pokucaj na mo...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Pokucaj na moja vrata - zvanična stranica

Na Prva TV počinje sa prikazivanjem, jedna od najgledanijih turskih serija, Pokucaj na moja vrata! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Ona je imala svoj san. On je imao druge ciljeve. Ali ljubav je kao magnet. Suprotnosti se uvek privlače, a strast ruši sve zidove.

Sve epizode Pokucaj na moja vrata serije

Samo na Balkan Portalu od 17. maja 2021. uživajte uz Pokucaj na moja vrata, tursku romantično-humorističku seriju. I ove sezone Balkan Portal pripremio je za vas jednu od najgledanijih turskih serija! Da li ste spremni da provedete tople letnje dane uz pravo romantično serijsko osveženje?

Pokucaj na moja vrata - opis serije

Naši gledaoci koji prate Fatalnu ljubav, Ambasadorovu kći i počinju sa drugom sezonom Nemoguće ljubavi sa ičekivanjem dočekali su “Pokucaj na moja vrata”! Seriju koja će vas držati budnim i raspoloženim svakog dana.

Ova serija donosi splet okolonski o kakvom ste sanjali i upravo zbog toga ocenjena je sa najvećom ocenom publike. Rejting serije u turskoj probio je sve rekorde, a sada je rad na publiku iz Srbije!

Zauzmite svoje mesto i zagrejte stolicu, jer Balkan portal misli na vas i spremio je sve epizode sa prevodom za vaše zadovoljstvo.

Radnja serije

Upoznajte Edu. U scru Eda je kao svaka lepršava devojčica, nesigurna, impulsivna i brzopleta. Ona je, takođe, lepa, mlada i pametna. Svojom vedrinom, otvorenošću i direktnošću unosi harmoniju i boju u svako okurženje.

Može se reći da je njen jezik brži od mozga, pa se ne libi da kaže ono što joj prvo padne na pamet. Njena najveća strast su cveće, prijatelji, kafa i knjige, a najveći san da postane pejzažni umetnik.

Kako je vrlo mlada ostala bez roditelja, jedina briga bio joj je fakultet. Posvetila se obrazovanju i svoj sistem vrednosti uredila po tome. Jedina stvar koja ju je činila srećnom bile su dobre ocene i uspeh na fakultetu. Zahvaljujući tome, postaje najbolji student i stipendista italijanskog univerziteta. Njenu stipendiju odlučio je da finansira uspešni biznismen, slomljenog srca, Serkan Bolat.

Isti on, napraviće potpuni preokret u trenutku kada joj ukine stipendiju. Zbog čega Eda ostaje sa diplomom srednje škole, njen ceo svet se ruši i upada u depresiju zbog fakulteta. Posao nalazi u lokalnoj cvećari kod svoje tetke. Tako ranjiva, nije ni svesna da će Serkan Bolat, primorati je da uđe u strasnu i psihološki tešku vezu.

Ponudivši joj uslove koji se ne odbijaju, Serkan i Eda počinju da doživljavaju strast i nešto što neće nikada zaboraviti. Sliku ljubavi koja je teška, a zadivljujuća.

Zaplet serije

Serkan je vlasnik kompanije Art Life, jedne od najuspešnih kompanija za pejzažnu arhitekturu u turskoj. On je zgodan i harimatičan muškarac, veoma inteligentan i čvrste ruke. Nemilosrdan u svom poslu. Za njega važi da iza svojih odluka stoji i da poslovni svet može da okrene kao šahovski velemajstor.

Za razliku od Ede, vodi se logikom i razumom. Nema drugu motivaciju, nego uspeh i rad. Za njega porez ne postoji, kao ni poraz i zato se i plaši da voli.

Pokucaj na moja vrata - sve epizode

Edi ne treba mnogo da shvati da je on oličenje svega što ona mrzi iz dna duše. Arogantan, egocentričan, jednom rečju – kontrol frik! U spletu brzopletih okolnosti, mediji proglašavaju Serkana i Edu parom. Serkan shvata da to može da iskoristi i učini bivšu devojku ljubomornom, pa primorava Edu da zarad stipendije pretvara se da su zajedno, bar dva meseca.

Prethodno ste na Balkan Portalu mogli da pratite Sanjalicu, koja se takođe prikazivana na Prvoj. Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Portalu i uživate.

Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Pokucaj na moja vrata sa prevodom.

Hvala vam što ste odlučili da pratite još jednu tursku seriju sa prevodom na Balkan Portalu!

Pogledajte i...