Zejnep - Epizoda 35

Zejnep – Epizoda 35 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Na televiziji Pink počinje sa emitovanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija, “Ze...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Na televiziji Pink počinje sa emitovanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija, “Zejnep”! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Najgledanija turska serijaZejnep“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce.

Konačno na balkan portalu imate priliku da gledate neverovatnu tursku dramu, koja će pomeriti sve granice vaših osećanja. Zavalite se u svoj krevet i nepropustite priču o prelepoj devojci Zejnep, čiju očiglednu tešku sudbinu spašava imućna porodica. U dogovoru sa njenom majkom ona je prepuštena porodici žene za koju radi, kako bi joj bilo omogućeno zdravo odrastanje i pristojan život.

Sakine je donela tešku odluku, ali se zadovoljila time da nastavi da viđa Zejnep, s obzirom na to da je nastavila da radi u Nemininoj i Ekremovoj vili kao čistačica. Zbog takve situacije, Zejnep odrasta rastrzana između dva sveta — sa jedne strane, dobila je prvoklasno obrazovanje, druži se sa bogatim društvom i živi u velelepnoj vili na Bosforu, ali sa druge strane, primorana je da krije tajnu o svom poreklu — niko od njihovih prijatelja iz visokog društva ne zna da je Zejnep usvojena.

Zejnep se zabavlja sa bogatim Farukom (Engin Hepileri), ali oseća teret jer čak ni njemu ne sme da kaže o svom poreklu i da joj Nermin i Ekrem nisu pravi roditelji. Mađutim, stvari počinju da se komplikuju kad joj Nermin, Ekrem i Faruk organizuju rođendansku proslavu iznenađenja. Zejnepina biološka majka Sakine se pojavljuje, a kada Zejnep izbegne da kaže istinu o njoj Faruku, Sakine odlazi slomljena, u strahu da gubi ćerku. Situacija se pogoršava kada Sakine sazna da je Faruk zaprosio Zejnep, a da Nermin podržava taj brak i njihov odlazak iz zemlje nakon što se venčaju, kako bi Zejnep sklonila od prave porodice.

U strahu da će izgubiti ćerku zauvek, Sakine ne odobrava brak sa Farukom. Kada sazna da zgodan momak iz njihovog kraja, Mehdi (Ibrahim Čelikol), traži devojku za brak, Sakine pokušava da ubedi Zejnep da ode na sastanak na slepo sa njim. Zejnep nevoljno odlazi na sastanak kako ne bi povredila Sakine, a Mehdi prihvata sastanak kako bi udovoljio svojoj mami. Kada se Zejnep i Mehdi sretnu, privlačnost između njih se ne može poreći.

Pogledajte i...