Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Jelena Golubović od rijalitija zaradila neverovatnu cifru od 15 miliona!

Jelena Golubović ubedljivo najviše profitirala boraveći ukupno 11 meseci u raznim rijal...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Jelena Golubović ubedljivo najviše profitirala boraveći ukupno 11 meseci u raznim rijalitijima.
One je srpska glumica i rediteljka više pozorišnih komada. Široj javnosti je poznata po učešću u rijaliti šouu „Farma 5“, gde je pobedila. Učesnica je rijaliti emisije Odavno posvađane. Takođe je učestovala u rijaliti emisijama Parovi i Maldivi. U Ukrajini je stekla zvanje pozorišnog i filmskog reditelja, gde je diplomirala sa predstavom „011“.
j1
Rediteljka i glumica koja se proslavila učešćem u rijalitijima poput Farme, Parova i Maldiva, otkrila koliko je do sada zaradila boraveći na „dobrovoljnoj robiji“.
„Ja sam sve skupa provela 11 meseci unutra, ali je moj boravak ljudima toliko upečatljiv da misle da sam bila 211 meseci. Rijaliti doživljavam kao neku vrstu zatvora, jer sam osuđena na razne ljude, pa vreme prekraćujem bavljenjem dramaturgijom, tako da tokom boravka ne zanemarujem svoj posao reditelja. Ja sam doktor za rijaliti“, kaže Jelena koja je do sada zaradila 115 hiljada evra!

Ona je ispričala da će napisati i doktorat na temu rijalitija.

Jelena će uskoro ponovo ući u “Farmu”, jer želi da prestigne Mikija Đuričića, koji je najduže bio na dobrovoljnoj robiji, ali i da osujeti plan Zmaja od Šipova, koji preti da je prestigne po danima provedenim pred kamerama. “Ja sam sve skupa u rijalitijima provela 11 meseci, ali je ljudima moj boravak do te mere upečatljiv, pa izgleda kao da sam bila bar 211 meseci”, kaže Golubovićeva, piše Informer.

Ona je svesna da dobrovoljno pristaje da prodaje intimu, ali pre svega zato što je vlasnici televizija dobro plaćaju, a usput radi i “kreativan posao”.

Jelena najavljuje da će napisati i doktorat na tu temu:

“To će biti analiza naučnog doprinosa i uticaja rijalitija na populaciju. Želja mi je da to bude na Jejlu”.

 

Pogledajte i...