Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

KOLIKO JE VAŠ STRUK? HIT na društvenim mrežama – Struk A4

  Navikli smo na razne čudne izazove. Može li dalje od ovoga. Kinezi i Japanci su doš...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Struk, Foto: Printskrin/Tviter 
Navikli smo na razne čudne izazove. Može li dalje od ovoga. Kinezi i Japanci su došli na ideju da naprave zanimljivi čelindž gde struk mere papirom veličine A-Četiri.

Ovaj izazov je osvojio društvene mreže u Kini na kojima se veliki broj devojaka priključio trendu gde se takmiče koja će imati tanji struk. Veličina 4 papira je 21×27.9 centimetara, a struk devojaka koje imaju ove mere je zaista zabrinjavajući. Jedna devojka se požalila da su joj potrebna dva papira A4 formata, dok su druge navele da nije ispravno vređati one koje nemaju ove mere.

 

 

Novi izazov je dokaz da bizarnostima nema kraja. Prošlog proleća devojke su pokrenule „Kajli Džener izazov“ koje su svoje usne stavljale u tegle i flaše ne bi li postigle punoću. Pitamo se koji suludi trend je sledeći?

 

 

(China Xinhua News)

Pogledajte i...