Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

GARANTOVANO NEĆETE VEROVATI: Pogledajte šta ova devojka koristi za duge trepavice, a svi ga imamo kod kuće!

Trepavice koje izgledaju kao da su unapredjeni mogu biti tvoj sa neverovatno jednostavan, ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Trepavice koje izgledaju kao da su unapredjeni mogu biti tvoj sa neverovatno jednostavan, jeftin i bezbedan trik. Sve što je potrebno je komad najobičnije pamuka.

Screenshot_19

Jutjuberka i bloger Opasno Katan je pronašao trik koji je potpuno ludilo, koja se obavlja u roku od nekoliko minuta. Uz pomoć vate i maskare možete postići efekat veštačkih trepavica ili nadograđena, dok nemate kontakt sa opasnim glutena (koji vremenom može da uništi svoje prirodne trepavice).

Težak proces počinje belu bazu za maskaru, koji možete preskočiti ukoliko želite više prirodan izgled. Nanesite jedan sloj maskare, a zatim običan češalj ili čistu četkicu za maskare vodi kroz pamuka, tako da je češalj za narudžbe dlake. Ovaj češalj prolaze kroz trepavice dok je prvi sloj maskare je još uvek mokar, tako da su vlakna se održavaju na oči.

Zatim nanesite još jedan sloj maskare, i sve ponovite onoliko puta koliko je potrebno da bi se postigao željeni efekat. Huda je učinio prilično drastičnu promenu koja može biti u redu za jednu noć, ali dan na nivou dan preporučujemo da ova vlakna dodati samo spoljašenje uglove trepavica da se postigne CATNIP izgled oka.

Ovaj jeftin i jednostavan trik će zapravo kopira efekat skupog masklara sa vlaknima – dobra stvar je što možete podesiti intenzitet toga ipak želite.

Pogledajte i...