Ubice mog oca – Sezona 2 – Epizoda 5

Za video snimak pogledajte komentare na stranici epizode, kao i našu Facebook stranicu.
Opis epizode:

Gledali smo novu epizodu hit serije „Ubice mog oca“ – malo smo bliži istini.

„Ukoliko niste gledali poslednju epizodu serije „Ubice moga oca“, ne čitajte dalje, slede spojleri“ – Oh, kako bismo voleli da ovo napišemo i zaista mislimo, jer bi to konačno značilo da smo bliži bilo kakvom otkriću…

Ali, ne!

Umesto da dobijemo odgovore na pitanja ko je ranio Jelenu i ubio pevača Luneta , ko su osumnjičeni – pevačica Biba koja je namamila Luneta u kafić, da li je Marjanović „dobar momak“ i koga je zvala nekadašnja partnerka oca Aleksandra Jakovljevića, mi dodajemo nova. Ko prati Aleksandra, njegovu partnerku, mamu…

Da ne spominjemo da i dalje nismo ni korak bliže saznanju da li je Natalija zaista ubila Milicu Despotović…

U novoj epizodi gledali smo sahrane kriminalca Srleta i pevača Luneta, saznali smo da je Kosta, zbog kojeg je Natalija u napadu ljubomore navodno ubila ćerku Milicu Despotović umro, kao i da je Jakovljević na dan Srletove sahrane priveo njegovog brata Nemanju u stanicu na ispitivanje.

„Pusti me da sahranim brata“, Nemanja traži od Jakovljevića, ali ga ovaj privodi. „Ko ti je ubio brata“, pita ga Jakovljević, iako zna da je to uradio Žika, na šta ovaj odgovara „Ko god da je, lično ću mu presuditi“.

U tom trenutku u policiju ulazi advokat, kojeg igra Andrija Milošević, misteriozni negativac iz treće epizode i govori da je nalog za privođenje nevažeći i Nemanja napušta stanicu.

U sledećoj sceni već vidimo da je možda on (možda neko drugi) već stigao da se osveti Jakovljeviću – njegovu majku napada maskirani muškarac dok je otključavala vrata od stana, i ostavlja u nesvesti.

Ništa nije nestalo, ali je Jakovljevićeva mama Olja ipak proverila tajnu pregradu u krevetu, u kojoj čuva nekakve dosijee.

DIŽU OPTUŽNICU – NATALIJA JE UBILA KOSTU?

Nakon što je policiji, ali i ocu Milice Despotović, javljeno da je Kosta preminuo, tužilaštvo počinje da sprema optužnicu protiv Natalije. „Više to nije pokušaj ubistva, već ubistvo“, i nalažu forenzičarima da ažuriraju podatke.

MISTERIOZNA LEPOTICA NA SAHRANI KRIMINALCA

Na Srletovoj sahrani se pojavljuje nepoznata brineta i predstavlja Nemanji kao pokojnikova prijateljica iz Beča. U stvari, to je Mirkova i Aleksandrova koleginica, koju su inspektori poslali da se približi Nemanji i sazna da li je on naručio ubistvo u kafiću.

Ipak, na kraju dana, i ona je pod prismotrom – čim ju je Mirko dovezao do zgrade, neko puca u sigurnosnu kameru na ulazu.

KO PRATI ALEKSANDRA?

Inspektor Jakovljević odlazi kod devojke Jelene u bolnicu, ali tamo zatiče njenu majku, koja ga krivi za nesreću u kojoj je zamalo stradala njena ćerka. „Iznesi stvari iz njenog stana“, naređuje Aleksandru, što ovaj i čini, ali dok to radi primećuje da su ispred zgrade parkirana kola i da u njima sede muškarac i plavuša kratke kose (koju igra Isidora Simijonović).

Poziva taksi kako bi ih naveo da misli da izlazi iz zgrade, ali onda ipak beži preko terase.

Lepa plavuša izlazi iz kola kako bi uhvatila Aleksandra, ali je taksista pita da li ona čeka taksi i što se pravi da ga ne čuje. U tom trenutku opasna plavuša hvata taksistu za vrat i kreće da ga davi. On beži glavom bez obzira, a misteriozni kriminalci ostaju bez plena – inspektora Jakovljevića.

OTMICA ZA KRAJ

Lepa detektivka, Jakovljević, Olja Jakovljević, nisu jedini koje prate – tu je i sin ministra Nikole Kovačevića kojeg su otmičari strpali u kola i odvezli u nepoznatom pravcu.

Razlog možda leži u činjenici da je upravo on ponovo angažovao Nataliji advokata i preko njega joj poručio da „poštuje dogovor“, ali i da će „srediti dokaze protiv nje“

Ubice mog oca – Sezona 2 – Epizoda 5

U petoj epizodi saznajemo:

Da li se Marjanović zaista uplašio Marijinih pretnji i zato je vratio na dužnost? Ili zato što je poslušnija od novog tužioca?

Direktor policije je do sada dobijao šta poželi, ali izgleda da novi tužilac nije lak za saradnju. Hoće li i on postati jedan od njegovih piuna?

Hoće li novi tužilac sakupiti hrabrosti i pomoći istrazi ili se ipak „neće zamerati“?

Novi detalji ljubavi između Olje i Marjanovića – ima li tu nešto više od davne romanse?

Samo navijači ili opasni kriminalci? Šta će dalje Mirko otkriti saznajte u novoj epizodi Ubice mog oca!

Da li je Branka rekla baš sve što zna Aleksandru? Koga je nazvala posle razgovora?

Pretnje porodici mogu zaustaviti mnoge istrage. Da li će se zbog ove opaske kolege Mirko pokolebati?

Anica Dobra u ulozi nove forenzičarke Rade koja će pomagati Savi dok se Jelena ne oporavi.

Serija Ubice mog oca, zabeležila je višemilionsku gledanost tokom prve sezone emitovanja, i postala jedna od glavnih tema u svakodnevnoj komunikaciji. Publika je sa nestrpljenjem isčekivala nove obrte, pokušavajući da razotkrije motive i potencijalne počinioce zločina, stavljajući se u ulogu glavnog protagoniste i njegovih bliskih saradnika. Odlična glumačka ekipa, učinila je da ova serija bude najgledaniji program u novijoj istoriji.

ubice mog oca

Ipak nije uspeo da kaže Jakovljeviću ko je naručio ubistvo, već samo da to nije Marjanović.