Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Ubice mog oca – Sezona 2 – Epizoda 4

Za video snimak pogledajte komentare na stranici epizode, kao i našu Facebook stranicu.
Opis epizode:

Gledali smo novu epizodu hit serije “Ubice mog oca” – malo smo bliži istini.

Nakon treće epizode serije “Ubice mog oca” u kojoj je publika imala prilike da vidi prve važne tragove koji su glavne junake uputili u novi ugao istrage, radnja četvrte epizode postaje još uzbudljivija.

Ko je ranio Jelenu i ubio pevača Luneta na koga je uopšte pucano u kafiću?

Ko su osumnjičeni – pevačica Biba koja je namamila Luneta u kafić, brat ubijenog dilera Srleta, neko kome je smetala Biba zbog propalog transfera fudbalera i zašto je Mirko izdao Aleksandra kada je Marjanoviću otkrio da ga sumnjiči za smrt svog oca?

Sva ova pitanja samo su delić još veće zbrke – ko je ubio Milicu Despotović ako je Natalija nevina, zašto se Obradovićka “odrekla” Aleksandra i ko je “ubica mog oca” Mileta?Ukoliko vas sva ova pitanja zbunjuju očajavajte, jer nakon gledanja nove epizode stižu nova pitanja, ali, za promenu, i neki odgovori…

Krećemo s Natalijom

Natalija se nakon 48 sati protvora pojavila na saslušanju zbog puštanja iz pritvora, ali je opet uspela da se posvađa s detektivom koji vodi slučaj i tužiocem.

Imate poligraf, dokazi su podmetnuti“, rekla je Natalija. “Da li negirate da ste ubili vašu ćerku?”

Naravno, koja majka bi ubila svoje dete, sve su mi podmetnuli oni vaši, ja sam prošla poligraf“, vikala je Natalija da bi je novi tužilac opomenuo da će prekinut saslušanje ukoliko se ne smiri.

Mi smo pronašli žarač i na njemu vaše otiske“, nastavio je Zoki, da bi Natalija ponovila da joj je sve “namešteno”. Nataliju su potom upitali da li je znala da je njena ćerka u vezi s Kostom, a potom i da li ju je ubila u naletu besa, jer je i ona imala odnose s njim.

“To je bila sramota, Kosta je naš kum…”.

Da li ste u žaru svađe uzeli žarač”, ponovo ju je upitao inspektor da bi ona krenula da viče i advokatu i tužiocu rekla “da joj on pakuje. Zalizani me prebio, vi mi pakujete“, vrištala je Natalija, nakon čega su je vratili u pritvor. Ubrzo je u ćeliji posećuje advokat i saopštava da je više neće zastupati: “Otkazujemo vam odbranu. Žao mi je, hteo sam da vam pomognem, ali izgubili smo puno klijenata kada su čuli da vas branimo“.

U isto vreme dok “rešavamo” stari slučaj, inspektor Mirko pokušava da otkrije da li je Biba bila meta napada u kafiću. Govori navijaču da mu otkrije da li je istina da su joj podmetnuli bombu pod auto zbog fudbalera Ristića, koji je odbio transfer i tako klub ili menadžere ili zelenaše “ojadio” za milione.

“On je kralj što je odbio milione”, govori navijač, a Mirko ga pita “da li je ostao iz patriotizma ili zbog Bibe”.

I ja bi kr*sao Bibu”, odgovara ovaj i obećava da će saznati ko stoji iza napada, ako mu Mirko “zagubi” optužnicu za nerede na utakmici.

MARJANOVIĆ TI NIJE UBIO OCA… ALI TI JE BIO S MAMOM

Dok istražujemo ubistvo Milice Despotović i “Bibine veze i vezice”, Jakovljević odlazi na selo kod nekadašnje očeve saradnice, kako bi saznao nešto o ubistvu svog oca.

“Sanjala sam da ćeš doći i pitati me šta znam o njegovom ubistvu. Pratili smo Srleta i ekipu. Srle je prvo pokušao da ga podmiti, a onda mu pretio. Mile me je skinuo sa slučaja jer je hteo da me zaštiti. Znala sam da se nešto sprema. Sledeće jutro sam ga videla izrešetanog na uviđaju“, govori ona i dodaje:

“Ti znaš da ja ne mislim dobro o Marjanoviću, ali on i Mile su se voleli, on nikada ništa ne bi uradio protiv tvog oca, neko treći je tu propevao. Zato sam otišla iz grada, jer godinama poveravam život izdajnicima. Danas možeš da kupiš koga hoćeš”, govori ona i dodaje “dobro je da ti je Marjanović šef, ti si onda pod zaštitom”.

Ipak, čim je Jakovljević otišao, nekadašnja očeva partnerka nekog zove i kaže “moramo hitno da se nađemo”. Marjanovića, Srletovu braću… videćemo.

Vezano za tatu i Marjanovića…

Jakovljevićeva majka poziva tužioca Mariju da je zamoli da, bez obzira na vezu s Aleksandrom zadrži dete i dozvoli joj da bude deo njegovog života.

“Ja sam nekad jako, jako volela jednog čoveka kojeg nisam interesovala, potom sam ga mrzela, a sada mi je svejedno, čak mi je jako blizak”, govori ona i dodaje “znaš na koga mislim“. Marija pogađa da je Marjanović i odlazi kod njega i preti mu da skine suspenziju “ili će reći Aleksandru da zna za njega i Olju”. Rečeno, učinjeno!

“Nisam ja kao moje koleginice…”

Mirko nakon razgovora s navijačem odlazi kod Bibe da joj vrati telefon zadržan zbog istrage i od obezbeđenja saznaje da se “je*e s Ristanovićem”, fudbalerom, a od nje da ni Lunetova žena “nije mutava”.

Biba mu zahvaljuje na vraćenom telefonu, a inspektor govori da ga nije ni pipnuo, ni otvarao…

Ne brini, nisam ja kao koleginice koja namerno gube telefone s eksplicitnim slikama. Ja kad budem htela da se slikam gola, zvaću profesionalnog fotografa“, kaže Biba i u znak zahvalnosti otkriva zanimljivosti o ubijenom pevaču Lunetu.

Žena ga je varala sa Srletom, a menadžer ga je potkradao“, kratko i jasno je rekla estradna umetnica, i tako pokušala da skine sumnju sa sebe.

Najvažnije – Žika, diler estradnih ličnosti se budi i otkriva da je ON UBIO SRLETA.

ubice mog oca

Ipak nije uspeo da kaže Jakovljeviću ko je naručio ubistvo, već samo da to nije Marjanović.