facebook
🔔

DIVOTA, NA OVOME ĆE VAM ZAVIDETI SVI! RECITE ZBOGOM SIVILU: Unesite sunce u vaš dom

proleće, uređenje, dom, žuto,

Žuta je vrlo moćna boja i zbog toga je iskoristite da detaljima u ovoj nijansi osvežite vaš životni prostor

Žuta je jedna od najjačih boja sunčevog spektra. Vesele i tople nijanse vrlo su upečatljive i upravo zbog toga mogu postati vrlo zanimljiv ukras u vašem domu.
Ako želite da s dolaskom proleća malo osvežite stan, pročitajte nekoliko predloga koje vam donosimo.

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

DNEVNI BORAVAK

Ovde najviše boravimo, pa je veoma važno da ovaj deo stana bude što pozitivniji. Ukrasite kauč s nekoliko žutih jastučića, na sto stavite žutu vazu ili posudu za voće. Videćete koliko će ovi detalji učiniti da prostor bude življi.

SPAVAĆA SOBA

Spavaća soba idealna je za igru s bojama. Pronađite jednobojnu žutu posteljinu ili neku ukrašenu zanimljivim žutim detaljima i dobili ste odlično osveženje tog prostora.

KUPATILO

Žuta stazica u kupatilu, lepi žuti peškiri ili pak žuti držači za četkice za zube i sapun savršen su izbor da ovoj prostoriji date malo radosti.

KUHINJA I TRPEZARIJA

U kuhinji će ova boja doneti pravu radost, ali ona ne sme da dominira, već da bude prisutna u obliku detalja. Dovoljno je da na policama imate nekoliko žutih posuda u kojima čuvate začine, da nabavite podmetače za tanjire ili pak tanjire u ovoj boji, kao i krpe. Što se tiče trpezarije, zanimljiv detalj za ovaj deo kuće ili stana svakako su žute zavese, koje u prostor unose i svetlo i svežinu. Isti efekat ima i žuti stolnjak, koji može biti jednobojan ili ukrašen žutim detaljima.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Komentari

Komentara

Ostavite komentar