facebook
🔔

DIVOTA, NA OVOME ĆE VAM ZAVIDETI SVI! RECITE ZBOGOM SIVILU: Unesite sunce u vaš dom

proleće, uređenje, dom, žuto,

Žuta je vrlo moćna boja i zbog toga je iskoristite da detaljima u ovoj nijansi osvežite vaš životni prostor

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.
Žuta je jedna od najjačih boja sunčevog spektra. Vesele i tople nijanse vrlo su upečatljive i upravo zbog toga mogu postati vrlo zanimljiv ukras u vašem domu.
Ako želite da s dolaskom proleća malo osvežite stan, pročitajte nekoliko predloga koje vam donosimo.

DNEVNI BORAVAK

Ovde najviše boravimo, pa je veoma važno da ovaj deo stana bude što pozitivniji. Ukrasite kauč s nekoliko žutih jastučića, na sto stavite žutu vazu ili posudu za voće. Videćete koliko će ovi detalji učiniti da prostor bude življi.

SPAVAĆA SOBA

Spavaća soba idealna je za igru s bojama. Pronađite jednobojnu žutu posteljinu ili neku ukrašenu zanimljivim žutim detaljima i dobili ste odlično osveženje tog prostora.

KUPATILO

Žuta stazica u kupatilu, lepi žuti peškiri ili pak žuti držači za četkice za zube i sapun savršen su izbor da ovoj prostoriji date malo radosti.

KUHINJA I TRPEZARIJA

U kuhinji će ova boja doneti pravu radost, ali ona ne sme da dominira, već da bude prisutna u obliku detalja. Dovoljno je da na policama imate nekoliko žutih posuda u kojima čuvate začine, da nabavite podmetače za tanjire ili pak tanjire u ovoj boji, kao i krpe. Što se tiče trpezarije, zanimljiv detalj za ovaj deo kuće ili stana svakako su žute zavese, koje u prostor unose i svetlo i svežinu. Isti efekat ima i žuti stolnjak, koji može biti jednobojan ili ukrašen žutim detaljima.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,