facebook

DIVOTA, NA OVOME ĆE VAM ZAVIDETI SVI! RECITE ZBOGOM SIVILU: Unesite sunce u vaš dom

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  proleće, uređenje, dom, žuto,

  Žuta je vrlo moćna boja i zbog toga je iskoristite da detaljima u ovoj nijansi osvežite vaš životni prostor

  Žuta je jedna od najjačih boja sunčevog spektra. Vesele i tople nijanse vrlo su upečatljive i upravo zbog toga mogu postati vrlo zanimljiv ukras u vašem domu.
  Ako želite da s dolaskom proleća malo osvežite stan, pročitajte nekoliko predloga koje vam donosimo.

  DNEVNI BORAVAK

  Ovde najviše boravimo, pa je veoma važno da ovaj deo stana bude što pozitivniji. Ukrasite kauč s nekoliko žutih jastučića, na sto stavite žutu vazu ili posudu za voće. Videćete koliko će ovi detalji učiniti da prostor bude življi.

  SPAVAĆA SOBA

  Spavaća soba idealna je za igru s bojama. Pronađite jednobojnu žutu posteljinu ili neku ukrašenu zanimljivim žutim detaljima i dobili ste odlično osveženje tog prostora.

  KUPATILO

  Žuta stazica u kupatilu, lepi žuti peškiri ili pak žuti držači za četkice za zube i sapun savršen su izbor da ovoj prostoriji date malo radosti.

  KUHINJA I TRPEZARIJA

  U kuhinji će ova boja doneti pravu radost, ali ona ne sme da dominira, već da bude prisutna u obliku detalja. Dovoljno je da na policama imate nekoliko žutih posuda u kojima čuvate začine, da nabavite podmetače za tanjire ili pak tanjire u ovoj boji, kao i krpe. Što se tiče trpezarije, zanimljiv detalj za ovaj deo kuće ili stana svakako su žute zavese, koje u prostor unose i svetlo i svežinu. Isti efekat ima i žuti stolnjak, koji može biti jednobojan ili ukrašen žutim detaljima.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar