facebook
🔔

Ponovo rođen – Epizoda 6

Fatma je ispred kuce u kojoj je Efe, njen sin kojeg je odgojila, da li ce ga vidjeti??Fatma ulazi u kucu gdje je Efe jer mu cuje glas te ga oslovi sa „sine“..Fatma je usla i vidjela Efea te ga dodirnula govoreci mu sine a Efe ne moze da izdrzi te je dozove majko nakon sto se ona onesvijestila. I Efe i Fatma su sretni jer su se vidjeli ali su ujedno i uplaseni jer ne znaju kako reci i objasniti Lejli zasto je Mete nazvao majkom i sta se desava. Nisan kaze da je to majka Fatma koja je pomogla jednom Meteu. Nakon toga on i Fatma kao i Nisan odu iz kuce kako ne bi svi otkrili istinu. Onda Efe kaze sve Fatmi i isprica joj kakvo je stanjete da on nije Efe vec Mete. Seda je popila tablete i pala u svojoj kuci. Majka je ugleda te vodi u bolnicu. Efe se odlucuje da dodje u kucu kod Fatme kako bi ga svi vidjeli i otac i sestra. Svi su sokirani ali ga njegova sestra zagrli i placuci od srece ga doziva brate. Nadidesaznaje da to nije njen brat vec Mete, njegov brat blizanac. Tako su se dogovorili Nisan i on da kazu da to nije Efe vec njegov brat blizanac. Efe je tako odlucio da je najbolje za sve pa i za majku Fatmu. Lejla se pita sta sve treba da znace Meteove rijeci. Efe i Nisan ostaju u kuci kod Fatmeda prespavaju. Efe i Nisan su spavali na istom krevetu. Nakon sto Efe saznaje da je Seda u bolnici odmah odlaze. Seda i beba su dobro. Jakupu javljaju da su vidjeli Metea i Kadima skupa. Kada Efe kaze Sedi da je gotovo da nece nista vise s njima biti, Seda odlucuje da joj majka objavi kasete. Nisan prica Efeu kako ona i Mete nisu mogli imati djece. Kako su zeljeli ali nisu uspjeli jer se i Seda umijesala. Kada Seda i majka joj sa uzitkom iscekuju da se kaseta objavi, dobiju sasvim drugi rezultat, Jakup je sve dobro organizovao i objavio nesto sasvim drugo. Efe saznaje da je Mahsar taj koji je naredio da se ubiju Efe i njegov otac. Nakon sto to EFe sazna odmah dolazi i pocne daviti Mahsara a Lejla ga moli da stane nakon cega joj Efe kaze da je Mahsar taj koji je zelio ubiti njegovog brata i oca. Lejla je bez rijeci…

Nisan je umorna i povrijeđena. Kaže da želi otići nekamo i odmoriti se od svih, a zatim ode.

Odlazi u kuću u kojoj je odrasla. Dugo nije bila ondje i nadstojnik Hasan iznenađen je što je vidi. Burak primijeti Efea na pogrebu, ali Fatma se onesvijesti i to mu odvuče pozornost. Efe i Kadim odmah odu. Burak pogleda na isto mjesto, ali ne vidi nikoga i pomisli da mu se učinilo da je vidio Efea. Ismail se ponaša čudno i Kadim postane sumnjičav. Čuje nešto među stablima i shvaća da je došao u zamku. Efe zatječe Kadira među stablima dok je ciljao u Kadima i zaustavlja ga. Kadim također odlazi onamo i pomaže Efeu. Odvode Kadira u skladište da doznaju za koga radi. Kadir se probudi i čuje da Kadim drugog čovjeka zove Efe pa shvati da je ubio Metea umjesto Efea. Efe/Mete kaže svom vozaču Mahmutu da ga odveze u kuću u kojoj je odrastao. U kući slučajno razbije uokvirenu sliku, a Nisan dođe vidjeti kakav je to zvuk bio te se sudari s Efeom/Meteom. Oboje su iznenađeni što se vide. Jakup, Sumru, Mazhar i Lejla razgovaraju o tome kako da spase brak Metea i Nisan. Rešat nazove Jakupa koji izlazi razgovarati, a nakon što se dugo ne vraća, Mazhar izlazi i čuje kako Jakup govori Rešatu da ako se dozna da je naručio Harunovo i Efeovo ubojstvo, bit će u gadnoj nevolji.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara